Rydebäck - Rydebäck


Frösögatan 94


Såld

Frösögatan 94

Rydebäck

Lättskött boende i mycket gott skick med bästa solläge.

Välkommen till ett mysigt enplans gavelradhus med hörntomt. De 82 kvm fördelar sig på ett stort vardagsrum, ett nytt fräscht kök, två sovrum, helkaklat duschrum, grovkök samt klädkammare. Från kök och vardagsrum når du den mysiga trädgården med bästa solläge. Förråd i trädgården och garage i länga. Här bor du centralt men ändå lugnt med både service och goda kommunikationer inom promenadavstånd.

Fakta

Adress:
Frösögatan 94
Område:
Rydebäck
Kommun:
Helsingborg
Församling:
Kvistofta
Fastighetsbeteckning:
ALHÄLLAN 18
Typ:
Radhus
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp:
1 plans gavelradhus
Byggnadsår:
1989
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster:
2+1
Uppvärmning:
Vattenburen värme. Naturgas och el
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Tegel och trä
Tak:
Pannor
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Målad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
1 st
TV- Internetutbud:
Comhem. Fiber är installerat.
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt vädersträck:
SV

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
959 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
792 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
1 751 000 kr
Taxeringen är preliminär:
Nej
Bef. pantbrev:
1st
Taxeringsår:
2018
Värdeår:
1989
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.39%
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2020-09-15

Driftkostnad

9 874 kr/år
5 342 kr/år
2 800 kr/år
6 800 kr/år
24 816 kr/år
Samfällighet; Garage, allmänna ytor, renhållning, kabel-TV

Servitut och gemensamhetsanläggningar

 • Gemensamhetsanläggning HELSINGBORG ALHÄLLAN GA:1 (#GA1)
 • Ledningsratt naturgas (#1283K-12899 - 1)
 • Officialservitut område (#1283K-15629 - 5)
 • Ledningsratt starkström (#1283K-15629 - 8)
 • Ledningsratt tele (#1283K-15629 - 9)

Förening

Nej
Nej

Beskrivning

Lite av varje

Välkommen till denna fantastiska hörntomt på Frösögatan i Rydebäck, där entrésidan är inbjudande med vackra buxbomklot och sjösten. Här är också ett praktiskt förråd. När ni sedan kliver innanför dörren så möts ni av det härliga ljuset som genomsyrar detta boende, med merparten ljuslaserat parkettgolv och målade väggar. I entrén/hallen har ni tillgång till grovköket/tvättstugan där både tvättmaskin och torktumlare finns, samt praktiskt förvaring mm. Ett sovrum med ljusgrå matta och målade väggar. Vidare till badrummet som är fräscht med vitt kakel på väggarna och ett sobert, grått klinker på golvet, duschhörna och badrumsskåp. Vägg i vägg med badrummet har vi en mindre "walk in closet"  eller ett extra utrymme till den som vill ha mer förvaring. Från detta möts vi av ett vardagsrum med utgång till den härliga trädgårdssidan med ett generöst trädäck. Ytterligare ett sovrum ligger också i anslutning till vardagsrummet. Köket som nyligen renoverades helt går i en grå/blå ton känns verkligen helfräscht och modernt med rymlig, bra matplats och utgång till den underbara trädgården med generöst trädäck och bästa solläge. I denna, delvis skyddade trädgården kan ni bara koppla av och verkligen njuta av goda middagar eller en go kopp kaffe i goda vänners lag.  Varmt välkommen till detta fantastiska boende med allt på ett plan i underbara Rydebäck....

Närområde

Välkommen till Rydebäck!

Söder om Helsingborg och Råå ligger detta fina villaområde som från 60-talet vuxit till ett av Europas största. Området ligger fantastiskt utmed med en flera kilometer sandstrand som sträcker sig ända till Råå norrut och till Fortuna i söder. Stränderna är underbara med fin sand och härligt långgrunda bad för de små barnen, vill man hellre bada från brygga så finns en lång nybyggd som tar er en bra bit ut. Tack vare de många cykel och gångvägarna är det enkelt för både stora och små att ta sig till stranden och runt i området. 

Rydebäck är ett attraktivt villaområde söder om Helsingborg som på senare år vuxit i både omfång och populäritet. Här finns många trevliga aktiviteter att välja mellan, förutom fina joggingspår finns gym, yogastudio och fotbollsplan där både barn och vuxna kan spela samt en av Sveriges bästa golfbanor, Rya golfklubb, en välkänd golfbana med ett ofattbart vackert läge utmed stranden. Flera dagis finns, både kommunala och Montessori samt skola från åk 0-9. Rydebäck har ett bra serviceutbud med livsmedelsbutik, spa, apotek, vårdcentral, bibliotek, bageri samt flera trevliga krogar som t ex restaurang Tegel, 2 pizzerior och under sommaren en härlig strandservering. En fin cykelväg med utsikt över Öresund, Ven och Danmark leder till Råå där ni har en av Skånes största småbåtshamnar och flera trevliga butiker och krogar. Närheten till E6:ans påfart gör det enkelt för er som pendlar, vill man hellre åka tåg så finns en station med generös tidtabell. Området trafikeras också med buss som enkelt tar er till centrum.

Dokument

Planritning

  Ulf Löwander
  Fastighetsmäklare
  070-629 79 59