Header image
Properties & Partners Pedantisk välskött, genomgående 3:a med bästa läge intill grönområde. 1 ägare senaste 37 åren!

Kadettgatan 62 A

Västra Berga

Pedantisk välskött, genomgående 3:a med bästa läge intill grönområde. 1 ägare senaste 37 åren!

Nu erbjuds ni en genomgående 3:a belägen på ett av områdets absolut bästa lägen, granne med grönområde. Den välplanerade bostaden erbjuder bl.a. två bra sovrum, ljust fint kök från Invita i vitpigmenterad ek, stambytt badrum med vitt kakel, svart klinker och svart fondvägg/golv i dusch, tvättmaskin. Stor balkong med ett ostört läge intill grönområdet.
Här bor du i ett lugnt och välskött område med många grönytor och närhet till såväl tågstation, busshållplats, skolor, förskola, mataffärer som Pålsjö skog. Välkommen att höra av er till fastighetsmäklare Ulf Löwander.

Fakta

Adress:
Kadettgatan 62 A
Område:
Västra Berga, Helsingborg
Kommun:
Helsingborg
Lägenhetsnummer:
219  /  1301
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.23455%
Andelstal avgift:
0.23455%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1967
Fönster:
Isolerfönster
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Förråd i markplan
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV
Ej inkluderat i avgift:
Hushållsel
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Pantsatt:
Ja

Energideklaration

Utförd

Driftkostnad

4 200 kr/år
4 200 kr/år

Förening

HSB Berga
7430000922
Ja
Ja

Allmän info

Byggnadsår 1966-67 Kommentar, byggnad Flerbostadshus Värme och ventilationsanl. Fjärrvärme / Frånluft TV/Internet Beskrivning TV/Internet Kabel-TV via Tele2 ( gamla ComHem) basutbud ingår i avgiften.
Bredband via Tele2 (gamla ComHem) eller OwnIt. Föreningen har ett bra avtal med Fiber via Ownit 1000 Mbit – 175 kr/mån.
Övriga upplåtna utrymmen   Stort förråd i markplan.
Man kan ha ett abonnemang på biltvätten som kostar 50 kr i mån. det är två tvättar i månaden som gäller. Det finns vattenslang och dammsugare.

Fakta

www.hsbberga.se

 • HSB Brf Berga (743000-0922) började byggas 1965 och stod klart två år senare.
  Föreningen äger fastigheterna Knekten 7, Soldaten 1, Tältet 1 samt Stallet 1 i vilka man upplåter bostadsrättslägenheter och lokaler. Fastigheterna är geografiskt belägna i Helsingborg med adress: Kadettgatan 2-14 samt Kadettgatan 42-72. Inflyttning skedde under åren 1966-67. Föreningen har 436 bostadsrättslägenheter med en totalyta på 36 263 m2 samt 1 bostadsrättslokal och 82 hyreslokaler på totalt 2 811 m2.
  Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.
  Det råder separat kö till både garage och parkeringsplats där det kostar 350 kr/mån för garage som det finns 221 st av och till parkeringsplats kostar det 150 kr/mån där det finns 459 st.
  Det finns både kall och varmgarage. Kallgarage kostar 350kr/mån och varmgarage 450kr/mån  Det finns gott om besökarparkeringar.
  Föreningen accepterar inte juridiska personer som köpare. Föreningen har strikta regler gällande andrahandsuthyrning men kan accepteras efter godkännande.

  För ytterligare information besök gärna föreningens hemsida: www.hsbberga.se

 • Kommande renoveringar Balkongrenovering (under 2023-2025)
 • Avgiftsförändringar Föreningen höjer avgifterna årligen med ca 2%
 • Gjorda renoveringar 2002 - Tak- och fönsterbyte
  2003 - Vindisolering
  2005- Miljöhus
  2006-2009- Gårdsrenovering
  2013 - Fläktar
  2014 - Undercentraler
  2015 - PCG Sanering
  2015-2018 - Stambyte
  2017-2018 - Ombyggnad av garage
  2018-2019 - Ventilationssystem, nya kolfilterfläktar
 • Övriga utrymmen i föreningen Det finns ett stort förråd som tillhör lägenheten, samlingslokal, övernattningslägenhet, festlokal, och tvättstuga med torkrum. Föreningen förfogar även över en biltvätt, en garagebyggnad och ett sophus.

Beskrivning

Lite av varje

Välplanerad trea högst upp i huset, med förmodligen områdets bästa läge!

Belägen högst upp i fastigheten erbjuds här en modern och fräsch insynsskyddad lägenhet på 87 kvm med balkong i ostört läge invid grönområde samt genomgående planlösning som medför fint ljusinsläpp!

Välkomnande och rymlig entré/hall med garderober samt bra utrymme (kapprum) för hatthylla mm. Första sovrummet/arbetsrummet erbjuder goda förvaringsmöjligheter tack vare platsbyggda garderober. Vidare möts vi av det stilrena badrummet som renoverades i samband med att föreningen genomförde stambyte under år 2017. Här finns wc, handfat med kommod, handdukstork, dusch samt egen tvättmaskin och ytterligare goda möjligheter till att installera torktumlare om så önskas.

Det fina parkettgolvet är genomgående i hela lägenheten. Köket är från Invita i snygg och sober ljuspigmenterad ek och stenskiva med underlimmad vask. Här erbjuds stor kyl- och frys, spishäll samt inbyggd ugn och microugn. Från köket är utgången till den stora och mysiga balkongen i helt fritt läge invid ett stort grönområde.

I anslutning till balkongen och köket finner vi ett stort ljust sovrum. Här erbjuds generösa ytor för både förvaring med 4 platsbyggda garderober och gott om plats för dubbelsäng mm. Vidare ut till vardagsrummet möts vi av ljus och rymd med stort fönsterparti och ingång från både hallen och det stora sovrummet .

Letar du efter en välplanerad och ljus bostad på ett lugnt område? Då har du hittat rätt! Västra Berga är känt för sina välplanerade planlösningar som ger varje rum bra med ytor och härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Förvaringsutrymmena i bostaden är väldigt bra och det tillhör även ett stort förråd i markplan. Här bor man i ett populärt område med en omtyckt bostadsrättsförening.

Västra Berga är ett tryggt område och är väldigt lugnt med allt inom räckhåll. Det är enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station. Flera parkeringsplatser finns att hyra mot en låg kostnad eller så ställer man sig vid vägarna i området som har fri parkering. Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån, ett fantastiskt område!

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Kadettgatan 62 A

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Kadettgatan 62 A

Ansvarig fastighetsmäklare

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare