Properties & Partners Det enkla livet med fingrarna i myllan i denna prunkande idyll! Nytt & Fräscht!

Pålstorpsvägen 130, Stuga nr 30

Pålstorps Sommarby

Det enkla livet med fingrarna i myllan i denna prunkande idyll! Nytt & Fräscht!

Barfotaspring längs kantklippta grusgångar och krispig rabarber med socker i solen. Varför inte ha en egenodlad Tomatplanta mot den varma söderväggen, färdiga att plockas och ätas direkt i den prunkande idyllen. Det prasslar från buskar och elefantgräs, kanske någon av områdets alla ekorrar kommit på besök? Sommaridyll. Färgexplosioner. Vårsol och midsommardröm. Allt får rum på en alldeles lagom stor yta, där trädgård, avkoppling och allt det gröna, sköna får ta plats. Påta i jorden eller lapa sol. Grilla egenodlade grönsaker eller mysa inomhus med barn och barnbarn. Här bestämmer du över din tid. Stugan ligger i närheten av pittoreska Råå med dess gränder, restauranger, hamnen och härliga sandstränder. Här badar vi året om! Välkommen till Stuga nr 30 i Pålstorp Sommarby, en av Helsingborgs mest uppskattade, prunkande oaser!

Fakta

Adress:
Pålstorpsvägen 130, Stuga nr 30
Område:
Pålstorps Sommarby, Gantofta
Kommun:
Helsingborg
Församling:
Raus
Typ:
Fritidshus
Ägandeform:
Fritidshus - Arrende
Byggnadstyp:
1 plans fritidshus
Vatten och avlopp:
Kommunalt VA
Uppvärmning:
Luftvärmepump / El
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Badrum:
1 st
Allmänt skick:
Som nytt
Huvudsakligt vädersträck:
Söder - väster

Ytor

Tomtarea
298Kvm
Boarea
44Kvm
Biarea
5Kvm

Ekonomi

Bef. pantbrev:
0st
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Behövs ej

Driftkostnad

6 000 kr/år
7 787 kr/år
13 787 kr/år
Samfällighet innebär; Arrende: 3.032:- Medlemsavg: 4.000:- Fastighetsskatt; 755

Beskrivning

Stugan

Här prioriteras det enkla livet. Mestadels utomhus i säsong, naturligtvis, men du kan med små medel sätta din egen prägel inomhus. I stugan som är ca 44 kvm möts ni av öppenheten med stort allrum integrerat med ett praktiskt kök med spishäll, ugn, micro, kyl/frys, t om diskmaskin, vask och bra förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Hela stugan är mer eller mindre öppen, med en avgränsande vägg mellan det rymliga sovrummet (här ryms idag en dubbelsäng och en extra säng) och resten av stugan. I sovrummet är det även en dubbel altandörr ut till det stora trädäcket. Ett mindre förråd, som enkelt kan göras om till sovalkov med en praktisk våningssäng, finns också. Badrummet som är ljust och fräscht är helkaklat med vitt kakel och grå sober klinker på golv, här finns wc, vask, tvättmaskin och duschhörna. I stugan ligger ett fräscht laminatgolv i sober grå ton på golvet och väggarna har målats vita.  Stugan kan säljes med en del inventarier, detta diskuteras och förhandlas separat med ägaren/säljaren.

Trädgården/Kolonin

Kolonilott nr 30 är en klassisk sommaridyll, en mysig och mycket trivsam stuga som nyligen byggts till och renoverats, med bra läge, bara en kort promenad till områdets allmänning med tillgång till toaletter, duschar, klubbstuga m.fl. utrymmen att nyttja för alla kolonister. I bästa sydvästläge behöver du inte oroa dig för om dina planterade grödor kommer få tillräckligt med solljus - solen når in i allra minsta vrå. Förutom att ligga i helt rätt väderstreck är lotten relativt plan till skillnad från många andra i området. Stenlagd gång till huset, gott om rabatter och ett stort nyanlagt trädäck i bästa solläge finns redan på plats. Dessutom har man praktiskt nog bevarat en del av gräsmattan, perfekt för både små busungar med spring i benen och stora med barnasinnet i behåll. På baksidan finns bl.a. ett förråd. Fri parkering finns inne på området. Inom området hjälps man åt att hålla ordning och bidrar med sin tid 3 gånger/år till allmänt underhåll av gemensamma ytor.

Stugan/Kolonin får köpas av icke Helsingborgare för en extra avgift på 10’000:-/år.

 

 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Pålstorpsvägen 130, Stuga nr 30

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Pålstorpsvägen 130, Stuga nr 30

Ansvarig fastighetsmäklare

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare