Properties & Partners FAMILJEVILLA I POPULÄRA JURSLA MED FANTASTISK UTSIKT!
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Tallvägen 12

Jursla

FAMILJEVILLA I POPULÄRA JURSLA MED FANTASTISK UTSIKT!

Välkommen till denna fina villa i lugna och familjevänliga Jursla! Här erbjuds en rymlig och lättskött tomt som skapar många möjligheter för utomhusaktiviteter och avkoppling. Den stora balkongen tillsammans med de två stenlagda uteplatserna skapar möjligheter för samvaro med familj och vänner.

Detta hus erbjuder stora sällskapsytor och bekvämligheter som bidrar till ett trivsamt och komfortabelt boende. På entréplan finns tillgång till husets rymliga vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar till gediget ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över Åby. Det moderna och välutrustade köket har gott om plats för matlagning och umgänge. Våningsplanet erbjuder även ett rymligt sovrum med anslutning till walk in closet och tillhörande duschrum. Hallen är rymlig med bra förvaring och har anslutande gäst-wc. På nedre plan finns ytterligare en stor sällskapsyta som passar perfekt för lek, hobby eller filmkvällar. Här finns också tre fina sovrum med gediget ljusinsläpp. Du kan även njuta av en härlig bastu med duschrum intill samt en rymlig tvättstuga med mycket förvaringsmöjligheter.

Till huset hör ett garage samt en fast parkeringsplats med elstolpe. Man kan även stå på vändplatsen ovanför huset.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både förskola och skola vilket underlättar vardagen för familjer med barn. Huset ligger ett stenkast från skogen med motionsspår och vandringsleder samt närhet till badsjöar som Lillsjön och Ågelsjön. Tennishall och ridstall finns inom gångavstånd. På 5 minuter med bil nås Ingelsta köpcenter. Missa inte detta hus!

Fakta

Adress:
Tallvägen 12
Område:
Jursla, Åby
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
JURSLA 5:129
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla med suterrängplan
Byggnadsår:
1975
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Direkt el och Luftvärmepump
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Tegel
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä och murad
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Murstock:
Tegel
Badrum:
2 st
Eldstad:
Öppen spis
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Om bostaden

Hall: Mörkt laminatgolv och vit målade väggar. Hallen har gott om förvaring samt tillgång till en gästtoalett.

WC: Plastmatta på golvet samt vitmålade väggar. 

Kök: Mörkt laminatgolv samt vitmålade väggar. Köket består av vita luckor och en mörkare bänkskiva samt ett vitt kakel som stänkskydd. Köket samt alla vitvaror är från 2013.

Vardagsrum: Ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Vardagsrummet är ett stort rymligt rum med mycket ljusinsläpp och en fantastik utsikt över Åby. Perfekt rum för den stora middagen eller bara sitta och mysa framför en öppen brasa. 

Sovrum 1: Ljust laminatgolv och ljusa väggar. Sovrummet har utgång till balkongen samt anslutning till rymlig walk in closet och större badrum. 

Duschrum övervåning: Ljust klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustat med dusch, toalett, stort tvättställ i kommod, spegelskåp, handdukstork och golvvärme. 

NEDRE PLAN

Trapp: Heltäckningsmatta samt träpanel på väggar. En luftvärmepump är monterad mellan våningsplanen. 

Sällskapsrum: Ljust laminatgolv och ljusa väggar. Hela våningsplanet är i suterräng vilket gör att man får mycket fönster med utsikt även från det här rummet. En öppen spis med braskamin ger värme och trivsel. 

Sovrum 2: Rymligt sovrum med ljust laminatgolv och vitmålade väggar samt två stora fönster med fin utsikt. 

Sovrum 3 (gästrum) : Ljust laminatgolv samt ljust målade väggar förvaringsmöjligheter med hjälp av en dubbelgarderob. 

Sovrum 4: Stort sovrum med laminatgolv och ljusa väggar anslutning till rummet har man en rymlig klädkammare med laminatgolv och goda förvaringsmöjligheter. 

Duschrum och bastu: Rymligt duschrum med vit klinkers på golv och ljusblått kakel på väggarna utrustat med tvättställ i kommod, spegelskåp, hörndusch, toalett och handdukstork. I anslutning till duschrummet finns även en bastu. 

Tvättstuga och förråd: Grått klinkers på golvet samt ljust målade väggar. Tvättstugan är utrustat med både tvättmaskin från Siemens och torktumlare från Bosch. I anslutning till tvättstugan finns ett förråd med goda förvaringsmöjligheter samt en extrafrys. Förrådet har även en groventré att tillgå. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Tallvägen 12

Välj en tid för visning nedan
:
2024-05-06
:
:
:
2024-05-05
:
:

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Tallvägen 12

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Edvin Stävmo
Fastighetsmäklare