Såld UNIK ETAGEBOSTAD MED MILSVID UTSIKT FRÅN VÅNING 11!

Rösgången 6

Vidablick

UNIK ETAGEBOSTAD MED MILSVID UTSIKT FRÅN VÅNING 11!

Högst upp i huset, belägen på våning 10 av 10, finner du denna unika etagelägenhet. Med sina fyra sovrum och stora sociala ytor erbjuder denna bostad rikligt med utrymme för både vardag och fest. Den storslagna, milsvida utsikten över hela Norrköping ger en känsla av frihet och rymd som få bostäder kan matcha.
Lägenheten inkluderar även ett stort vindsförråd med direkt ingång från lägenheten. Detta utrymme är perfekt för förvaring och kan med enkelhet nyttjas som en stor klädkammare för hela familjen. För ännu mer utomhuskänsla finns en inglasad balkong till ditt förfogande, där du kan njuta av din morgonkaffe eller kvällsläsning oavsett väder.
Med två badrum blir morgonrutinen smidigare och gäster har sitt eget utrymme när de besöker. Området är hemtrevligt och lugnt med goda kommunikationer till andra delar av Norrköping samt nära till butiker och service.

Varmt välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Rösgången 6
Område:
Vidablick, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
49  /  1905
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1958-61
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Badrum:
2 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd, matkällarförrd och vindsförråd med entré från lägenheten.
TV- Internetutbud:
TV via Tele2 och bredband via Tele2 eller Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, fast avgift el, grundutbud kabel-tv och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB Brf Vidablick i Norrköping
7250000788
Ja
Nej

Om föreningen

OM FÖRENINGEN

Föreningens egendom omfattar sju fastigheter i kv Sikten 1 och Skopan 2 och 3 som uppfördes under åren 1958-61. Fastigheternas adress är Rösgången 6 och 1-27 samt Skiftesgången 1-11 och 2-12 i Norrköping.

Totalt 291st lägenheter fördelade enligt följande:
68st 1 rok, 69st 2 rok, 91st 3 rok, 59st 4rok och 4st 5 rok. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Total brukarea är 22 045 kvm varav 19 215 kvm bostadsrättslägenheter samt 2 830 kvm lokaler.

KABEL-TV
Analogt basutbud med ca 15 kanaler via ComHem. Digital-TV kan beställas från ComHem (mot avgift).

BREDBAND
Bredband från Telia (fiber) alternativt ComHem - "Tre hål i väggen"(mot avgift).

FÖRRÅD
Ett förråd samt ett matkällarförråd tillhör varje lägenhet.

TVÄTTSTUGA
Finns i källarplan.

GARAGE/ PARKERING
Föreningen innehar:
~ 51 st varmgarage. Ca 300kr/mån. Separat kösystem.
~ 30st kallgarage. Ca 270/mån. Separat kösystem
~ 71 st p-platser. Vanlig p-plats 120 kr/mån och el-stolpe 52 st 160 kr/mån. Separat kösystem.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Inom föreningen finns det tillgång till bastu (Skiftesgången 11), hobbylokal (Skiftesgången 1) och bordtennislokal (Skiftesgången 12). Dessutom finns Vidablicksalen (Rösgången 6) som kan användas för föreningsmedlemmars fester och sammankomster (ca 400kr/tillfälle) samt en uthyrningslägenhet (Rösgången 3) för föreningsmedlemmars gäster (ca 250kr/natt).

RENOVERINGAR
Tidigare underhåll:
- År 1995 genomfördes en renovering av fasaderna, byte av fönster och balkonger, nytt ventilationssystem, utbyte av stamledningar och renovering av badrum
- År 2000 utfördes PCB-analys av byggnadens ursprungliga fogmassa som visade sig vara godkänd så ingen sanering krävdes.
- År 2003 utfördes en omläggning av taken.
- År 2006 renoverades de gemensamma tvättstugorna.
- År 2008 renoverades innergården (gräsmattor, stensättning, plantering och lekplatser).
- År 2010 bytte föreningen belysningsarmaturerna till lågenergialternativ, renoverade trapphusgolven, avslutade påbörjad asfaltering samt påbörjade ett utbyte av takfläktar. Föreningen genomförde även en rensning och filming av avloppsstammar, reparation av garageportar samt en radonmätning med godkänt resultat.
- År 2011 bytte man till säkerhetsdörrar samt installerade postboxar i trappentréerna .
- År 2012 sattes vägbommar upp på våra innergårdar.
- År 2014 utfördes renovering av samlingslokal, ombyggnad av ventillation i lokaler samt diverse målningsarbeten.
- År 2016 utfördes renovering av kallgaragen.

ÅRSAVGIFTER
Årsavgifterna höjdes senast den 1 januari 2023 med 10 %, 

FÖRSÄKRING
Hemförsäkring tecknas av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättsförsäkring tecknas kollektivt av föreningen.

HEMSIDA
För mer information besök föreningens hemsida: http://www.brf-vidablick.se/

Beskrivning

Om bostaden

Entrévåning

Entréhall
Stor garderobsvägg med skjutbara dörrar. Ytskikt i gott skick med målade väggar och stryktåligt laminat på golv. 

Sovrum
Plats för dubbelsäng, sängbord och övrig förvaring. Utsikten från våning 11 gör sig här påmind. Parkettgolv och vitmålade väggar med fondvägg i mönstrad tapet. 

Duschrum 
Duschrum från 2020 i helkaklat utförande. Moderna färgval i grönt och grått. Duschhörna med glasvägg, tvättställ i kommod och spegel med belysning. Spotlights i tak.

Kök
Öppet och socialt kök med goda arbets- och förvaringsytor med flertalet över- och underskåp och arbetsbänk i laminat. Köksö med praktisk förvaring och ytor för frukosten eller minglet med vänner och familj. Mycket trevlig planlösning där vardagsrum och kök går i ett. Gavelläget bjuder in till en svårslagen atmosfär med ett stort ljusinsläpp. Utsikten från kök och matsal gör denna bostad unik av sitt slag. 

Vardagsrum
I vinkel mot bostadens kök där flertalet fönster fyller rummet av naturligt ljus. Gediget parkettgolv enhetligt med köket. God plats för matsalsbord intill köket, soffgrupp, tv-bänk och övrigt möblemang. Målade väggar och mönstrad fondvägg. En bostad med en stående inbjudan till sociala sammanhang där kök och vardagsrum blir en naturlig knytpunkt. Fönster med milsvid utsikt. 

Övervåning

Inglasad balkong
Trappan upp till övervåningen tar oss mot bostadens balkong med plats för loungesoffa. Inglasning gör att det blir en yta att disponera oavsett väder och vind. Utsikten måste upplevas på plats.


Sovrum 2
Plats för säng, skrivbord och garderober. Ljust laminatgolv och målade väggar i en varm grå ton. Stort fönster mot utsikt över Norrköpings City. 

Badrum 2
Rymligt badrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Badkar, wc, tvättmaskin och handdukstork. Väggskåp för förvaring.  Fönster för naturligt ljusinsläpp. Badrum från föreningens stambyte under 1995.

Sovrum 3
God plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Ljust laminatgolv och målade väggar i en varm grön ton. Det något större sovrummet av bostadens fyra sovrum. Fönster med utsikt över östra delen av Norrköping. 

Sovrum 4
Sovrum med plats för säng och skrivbord. Fönster med utsikt över östra delen av Norrköping. Ljust laminatgolv och mönstrad fondvägg i tapet. 

Allrum
På övervåningen finns utrymme för en extra tv-hörna alternativt plats för familjens kontor. Mörkt laminatgolv och vitmålade väggar med fondvägg i grått. 

Vindsförråd med entré från bostaden / klädkammare 
Från allrummet når vi bostadens vindsförråd som ligger i direkt anslutning från insidan av bostaden. Då förrådet nås från insidan av bostaden så kan ytan användas som klädkammare och nyttjas på ett väldigt praktiskt sätt. I praktiken när vi lägger till detta förråd blir bostaden upp mot 120 kvadratmetrar stor. OBSDetta utrymme tillhör föreningen och får ej byggas om till bostad. Förrådet är en nyttjanderätt för den som äger lägenheten. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare