Properties & Partners Central och genomgående 3:a på våning 5 med hiss samt inglasad balkong.
Kommande försäljning

Bråddgatan 22A

Centralt

Central och genomgående 3:a på våning 5 med hiss samt inglasad balkong.

Denna centrala och genomgående 3:a ligger på femte våningen, komplett med hiss och en inglasad balkong. Den erbjuder ljusinsläpp från två olika väderstreck, vilket ger rikligt med dagsljus.
Köket kommer med matplats, vilket gör det till en idealisk plats för familjemiddagar eller sociala sammanhang. Vardagsrummet är rymligt och ger gott om utrymme för avkoppling. Samtliga persienner i lägenheten byttes ut 2022. Det finns två ordentliga sovrum som tillgodoser behovet av privatliv och komfort. Ett stort och modernt badrum som totalrenoverades 2021 kompletterar lägenheten.

Norrköpings breda utbud av attraktioner ligger nära till hands, inklusive Resecentrum, Strömmen, Campus och Folkparken. Bostadsrättsföreningen är finansiellt stark och har valt att inkludera fasta elnätsavgiften, bredband, tv samt bostadsrättstillägget på hemförsäkringen i den redan låga månadsavgiften.

Garageplatsen som säljaren nu innehar kan övertas av köparen för en kostnad om 400 kr/månad. Området är välkommunicerat med goda allmänna kommunikationer och ett brett utbud av butiker i närområdet.

Fakta

Adress:
Bråddgatan 22A
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
107  /  1403
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.71193%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1974
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Telenor. Bredband 250 mbit och basutbud för TV ingår i månadsavgiften
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, den fasta elnätsavgiften, bredband, grundutbud tv och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen
Ej inkluderat i avgift:
I dagsläget ingår även hushållselen men från och med i mitten av november kommer föreningen att införa individuell mätning
Hiss:
Ja
(Finns)
Gästtoalett:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Riksbyggen Brf Björken Norrköping
725000-3550
Ja

Brf Björken

Föreningen äger fastigheten Björken 24 med därpå uppförda byggnader med 144 st lägenheter och 8 st lokaler. Byggnaderna är uppförda 1947 och 1974-1976. Fastighetens adress är Bråddgatan 22, 26, 28 samt Slottsgatan 121-123 och 125-131 i Norrköping.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. 

Inom föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum och samlingslokal (mot kostnad) och övernattningsrum (mot kostnad) att tillgå. Det finns dessutom en gemensam inhägnad innergård med grill som medlemmarna får använda.

Föreningen förfogar över 101 garageplatser med separat kö. I det här fallet kan säljarens garageplats övertas av köparen för en kostnad om 400 kr/månad. 

Reparationer och underhåll
2013/2014 - Tak, ventilation och byte av entrépartier.
2015 - Tvättstugeutrustning och tak.
2016 - Relining, hissar och armaturer.
2017 - Målning av plåtdetaljer, omläggning tak på Slottsgatan 121-123, ÄTA-jobb efter relining och reparation av balkonger på Bråddgatan 26.
2018 - Tvättstugeutrustning och plåtarbeten tak.
2020 - Passersystem och återvinningssystem.
2021 - Totalrenovering av lägenhet 136, installationer, huskropp utvändigt och plattläggning.

För mer information, vänligen läs senaste årsredovisningen. 

Beskrivning

Interiör

Hall 
Rymlig hall med vitmålade väggar och grått klinker på golv. Avhängningsytor och skåp för förvaring.

Sovrum 1 
rymligt sovrum med vitmålade väggar och ekparkett på golv. En stor skjutörrsgarderob som erbjuder gott om förvaringsutrymme.

Sovrum 2
Vitmålade väggar och ekparkett på golv. 

Badrum
Badrummet totalrenoverades 2021. Badrummet är helkaklat med grått klinker på golv och grått kakel på väggar. I badrummet finns faciliteter som golvvärme, ljusstyrning via Plejd och uppvärmd handdukstork. I badrummet finns det gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Badrummet är utrustat med kombimaskin, komod med handfat samt vägghängd wc. 

Kök
Köket renoverades 2014 och har full maskinell utrustning i form av ugn, fläkt, mikro, kyl & frys samt en nyare diskmaskin från 2022, allt i rostfritt utförande. Köket har ett golv av grått klinker, vitmålade väggar och svart kakelvägg i mosaik över arbetsytorna. köket har vita skåpsluckor samt en diskbänk i svart laminat. I köket finns en matplats med gott om plats för större matbord.

Vardagsrum 
Rymligt vardagsrum med stort ljusinsläpp från fönsterpartierna. Rummet har väggar målade i vitt och grått samt ett golv av ekparkett. Vardagsrummet har plats för större möblemang. I vardagsrummet finns utgången till den inglasade balkongen.

Balkong 
Välkomnade balkong med öppningsbara glaspartier. Balkongen glasades in 2014.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Bråddgatan 22A

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Bråddgatan 22A

Ansvarig fastighetsmäklare

Albin Trygg
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Jesper Karlsson
Fastighetsmäklare