Properties & Partners MODERN ENPLANSVILLA MED SJÖUTSIKT

Järstad Skogslyckan 1

Vikbolandet

MODERN ENPLANSVILLA MED SJÖUTSIKT

På lugnt och grönskande läge ligger denna moderna och stilrena enplansvilla från 2019. Huset ligger skyddat från insyn och har mycket gott ljusinsläpp och fantastisk utsikt över Bråviken. Här är bostaden för dig som letar efter ett lugnt, enkelt och underhållsfritt boende på ett ostört läge intill vattnet.

LB-huset från 2019 är i ett plan och fördelat på två sovrum, duschrum med tvättstuga samt kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier ut mot Bråviken. Hit hör också det stora, inglasade uterummet med plats för både större matsalsgrupp och lounge-möbler. Huset har mycket låg elförbrukning via vattenburen golvvärme och braskamin från Contura som tillsammans med kvalitativa och stilrena materialval gör huset lättskött och praktiskt.

Huset omges av flera trevliga uteplatser, varav den största med plats för utemöblemang, grillplats och kvällssol. Här får du även sjöutsikten och ett skyddat läge från den intilliggande skogen. Intill uterummet finns också spabad med privat läge och öppen utsikt.

På fastigheten finns även ett garage med elektronisk port samt gästrum med flera sängplatser. Garageuppfarten är stor och möjligheterna för olika projekt är många - oavsett om du väljer att nyttja huset året runt eller sommartid.

Som boende i Järstad har du möjlighet till badplats och båtplats och får även nyttja bastun intill bryggan. Inom 15 minuter när du Östra Husby med större matbutik med Systemet-ombud, apotek, vårdcentral och pizzeria. Med båt tar du dig även på dryga 5 minuter över till Kolmårdssidan för middag på Nya Sjöstugan, glass eller minigolf. Vill du spela vanlig golf är det ca 20 minuter till Mauritzbergs Slott & Golf eller Bråvikens golfklubb och ca 35 min till Söderköpings golfklubb. Till Norrköping tar det ca 25 minuter, där du har ett rikt kulturliv och tätt mellan restaurangerna.

Fakta

Adress:
Järstad Skogslyckan 1
Område:
Vikbolandet
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
JÄRSTAD 4:14
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
2019
Vatten och avlopp:
Enskilt vatten året om/Enskilt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump
Ventilation:
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Eldstad:
Braskamin

Ekonomi

Driftkostnad

Beskrivning

Hall
Stenbelagd hall med fin utsikt direkt från första steg. Tillgång till mycket rymlig klädkammare bakom spegelklädda skjutdörrar. Innanför dörren finns även "hemma/borta"-knappen som gör det enkelt att säkerställa att lampor, vatten och annan förbrukning hålls avstängt när du lämnar huset ett par dagar.

Kök/allrum
Längs med hela långsidan finns köket och vardagsrummet i öppen planlösning. Väggen har stora fönsterpartier som ger fantastisk sjöutsikt från hela rummet. Köket är fullt utrustat med bra förvaring, ugn och micro i ståhöjd och kyl och frys i fullstorlek. Golvet är genomgående i parkett med underliggande golvvärme och längs innerväggen står en braskamin centralt placerad i rummet. Plats finns för både matsalsbord och soffgrupp och här når du även den stora uteplatsen med utekök och välbyggd altan.

Uterummet
Med utgång från allrummet finns det stora, inglasade uterummet. Med högt i tak, stora fönsterpartier och öppna vyer är rummet mycket trivsamt och ger plats för både långbord och loungegrupp.

Duschrum
I huset finns ett stort, helkaklat duschrum med dusch, wc och handfat med ovanhängande spegel. Här finns också tvättmaskin, torktumlare och värmepumpen.

Sovrum 1
Till vänster innanför ytterdörren finns husets största sovrum. Bra storlek och goda förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2
I husets andra gavel finns det mindre av sovrummen. Detta rum kan också nyttjas väl som gästrum eller hemmakontor.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Järstad Skogslyckan 1

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Järstad Skogslyckan 1

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare