Properties & Partners BO VID BRÅVIKENS VACKRA INLOPP PÅ BEKVÄMT AVSTÅND FRÅN CITY INTILL NATURSKÖNA DJURÖN!

Kråkslingan 25

BO VID BRÅVIKENS VACKRA INLOPP PÅ BEKVÄMT AVSTÅND FRÅN CITY INTILL NATURSKÖNA DJURÖN!

Drömmar om nybyggnation på havsnära tomt vid Bråvikens vackra inlopp och intill natursköna Djuröns naturreservat med vandringsleder runt vidsträckta ängar, Ekhagar och Skärgårdsklippor. Här ser vi ett nytt naturnära område växa fram på perfekt avstånd från Norrköpings puls med ett lantligt och lugnt läge. Med fokus på det enkla villalivet erbjuds du här plana och lättskötta tomter med bekvämligheter som kommunalt vatten och avlopp. För dig som värdesätter närheten till stadens utbud men gärna vill betrakta staden på bekvämt avstånd är Manhem platsen för dig och ditt alldeles egna nybyggda Eksjöhus. En stark rekommendation när badsuget blir för stort är att på några minuter ta dig till Marby där havsklipporna och sandstrand finns nära till hands.

Tomterna säljs av Eksjöhus och här kan du fritt välja mellan brett utbud av olika modeller, storlekar och stilar. Anslutningsavgifter för el och VA tillkommer.

Här tillåts uppförande av en 2-plansvilla, max 140 kvm i byggnadsarea.

Djurön

- Djurön är en halvö i Bråvikens inre del. I öster gränsar det till Svensksundsviken. Reservatet har en varierad natur. Här finns vackra ekhagar med mycket gamla grova ekar, lummiga lövlundar, betad havsstrandäng, klibbalskärr och klippstränder.

I ekhagarna myllrar det av liv både i träden och på marken. Här finns arter som blanksvart trädmyra, gammelekslav och den lilla växten kattfot. På strandängen växer en artrik flora med bland annat smultronklöver och ormtunga och i lövlunden växer lite ovanligare lundväxter som svart trolldruva, underviol, ormbär och desmeknopp. På våren breder vitsippor ut sig mellan ekar och hasselbuskar.

Bråvikens golfklubb

- Invid den största av Östersjöns havsvikar, Bråviken och på motsatta sidan en av landets största turistattraktioner, Kolmårdens Djurpark, ligger Bråvikens Golfklubb. Banan har en mycket omväxlande karaktär där den skiftar mellan herrgårdens parkinfluenser, stark seasidekaraktär och spännande hedbana. Den består av tre nio-hålsslingor, vilka varieras till en artonhålsbana och en niohålare. Golfbanan håller hög standard och har åtskilliga gånger stått som värd för VW Söderbergs Ladies Masters, en av deltävlingarna på Nordea Tour. En av de kanske bästa korthålsbanor man kan spela här i landet finns också på anläggningen samt inte minst en liten knattebana med plastgreener, där alla knattegolfare spelar gratis. Geografiskt ligger den 10 minuters bilväg från Norrköpings centrum och 5 minuter från stadens flygplats.

Välkommen med ditt intresse redan idag!

Fakta

Adress:
Kråkslingan 25
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
MANHEM 2:34
Typ:
Tomt
Ägandeform:
Tomt - Friköpt
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten och avlopp (anslutningsavgifter tillkommer)

Ytor

Tomtarea
964Kvm

Ekonomi

Beskrivning

Husmodeller

Eksjöhus erbjuder ett brett utbud av olika modeller, storlekar och stilar på sina hus. 

Rekommenderad husmodell:
- Ekeberga

Se fler husmodeller på eksjöhus.se

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Kråkslingan 25

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Kråkslingan 25

Ansvarig fastighetsmäklare

Julia Smolinska
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare