Properties & Partners CHARMIG 1,5-PLANSVILLA MED NATURNÄRA TOMT, POOL OCH SPABAD.
Besiktigat

Mistelvägen 11

Åselstad

CHARMIG 1,5-PLANSVILLA MED NATURNÄRA TOMT, POOL OCH SPABAD.

Välkommen till denna charmiga 1,5-plansvilla i Åselstad, Norrköping, med sin fantastiska placering och enkelhet som lockar till en livsstil av lugn och naturlig skönhet. Huset är mycket väl omhändertaget och har de senaste åren genomgått större renoveringar.

Med panoramautsikt över det omgivande landskapet, och en terass som sträcker sig runt huset inbjuder till bostaden till gemenskap och bekvämlighet, tre stora sovrum finns på övervåningen.

Avkoppling väntar i det stilrena badrummet, framför den öppna spisen eller i det mysiga uterummet, medan poolen och badtunnan är perfekta för familjens sommarkul.

Området Åselstad är mycket familjärt och har närhet till bad i Ensjön.

Kontakta mäklaren idag för att upptäcka mer om detta harmoniska hem och boka din visning.

Fakta

Adress:
Mistelvägen 11
Område:
Åselstad, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
TINGSTAD 2:77
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Byggnadsår:
2001
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump , luft luft i uterum
Ventilation:
Mekanisk frånluftsventilation med återvinning
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
2 st
Eldstad:
Braskamin
Pool:
Egen, utomhus

Ekonomi

Energideklaration

Beskrivning

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning NORRKÖPING TINGSTAD GA:10
GA1

Servitut

Officialservitut väg och öppna platser, Förmån
05-TIN-110 - 1, 1948-04-03

Officialservitut väg och öppna platser, Last
05-TIN-110 - 1, 1948-04-03

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 2 038 000 kr
Mark, totalt värde: 844 000 kr ().
Summavärde: 2 882 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 2001
Värdeår: 2001

Interiör

ENTRÉPLAN
Hall

Här välkomnas du av en rymlig hall med klinkergolv och väggar målade i en neutral färgton, kompletterat med en gråmönstrad tapet för att ge karaktär åt rummet.

Badrum
Det elegant helkaklade badrummet utstrålar en tidlös charm med brunmelerat kakel. Här finner du en lyxig kombination av dusch, bubbelbadkar, wc, handdukstork, handfat med kommod samt överskåp för praktisk förvaring. Badrummet renoverades 2019.

Tvättstuga
Den praktiska tvättstugan är utrustad med grått klinkergolv och vitmålade väggar, med vitt kakel vid arbetsytan för en ljust och rent intryck. Här finns allt du behöver med tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk med ho och gott om förvaring i både under- och överskåp.

Kök
Köket från Epoqe renoverades 2019. I köket finns ett grått klinkergolv och vitmålad träpanel på väggarna. En elegant kontrast skapas med grå laminatbänkskiva och vita luckor, samt vitt kakel med svart mönster ovanför bänkskivan mot väggen. Här finns en komplett maskinell utrustning med diskmaskin, fläkt, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, vinkyl, frys och kyl.

Matplats
Den inbjudande matplatsen har grått klinkergolv och ljusgrå målade väggar, vilket skapar en harmonisk atmosfär för måltider och socialt umgänge.

Vardagsrum
Vardagsrummet pryds av grått klinkergolv och väggar målade i en dov nyans av grått. Här erbjuds en mysig atmosfär med en eldningsbar öppen spis av märket Spartherm intstalerades 2012. Från vardagsrummet tar du dig enkelt till det inglasade uterummet.

Uterum
Trivsamt och inglasat uterum som förlänger sesongen. Uterummet är byggt 2015. En luftvärmepump finns installerad i uterummet. 

ÖVRE PLAN
Sovrum 1
Det första sovrummet på övre plan har en vacker parkett och väggar målade eller tapetserade i en stilfull finish.

Klädkammare
Den rymliga klädkammaren är utformad med skjutdörrar och platsbyggd förvaring, vilket ger gott om plats för att organisera kläder och tillbehör.

WC/Dusch
Det praktiska wc- och duschrummet har svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna, med en duschvägg och mörkt mosaikkakel som ger en elegant touch. Här finns även wc, handfat med kommod och dusch. Renoverades 2012.

Sovrum 2/Loft
Det andra sovrummet, har vackert parkettgolv och väggar målade i en ljus färg, med en vitmålad träpanel som sträcker sig mot nocken. En loftdel nås från sovrummet, vilket ger extra utrymme för olika ändamål.

Sovrum 3/Loft
På samma sätt som det andra sovrummet har det tredje sovrummet en charmig parkett och väggar målade eller tapetserade i en ljus nyans. Loftet, som nås från sovrummet, ger ytterligare utrymme och flexibilitet i boendet.

Tomt 
På baksidan finns ett trevligt trädäck som sträcker sig över flera nivåer. Här finns både Pool, Badtunna, grillplats samt längre bort en liten bod för förvaring. På tomten finns goda odlingsmöjligheter.

 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Mistelvägen 11

Välj en tid för visning nedan
:
2024-05-22
:
:
2024-05-21
:
:

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Mistelvägen 11

Ansvarig fastighetsmäklare

Albin Trygg
Fastighetsmäklare