Såld Nyproducerat radhus på Tavleliden!

Siriusgatan 20A

Tavleliden

Nyproducerat radhus på Tavleliden!

Varmt välkomna till denna bonad som håller väldigt hög standard med flertalet tillval. Här bor man i nyproducerat område med blandad bebyggelse. Barnvänligt och med närhet till förskolor, goda kommunikationer samt naturnära. Öppen och trevlig planlösning med trevliga sociala ytor och rymliga rum. Carport i direkt anslutning till huset med plats för 2 bilar samt bekostad altan på baksidan med trallbelysning och trevlig grönyta.
Varmt välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Siriusgatan 20A
Område:
Tavleliden, Umeå
Kommun:
Umeå
Fastighetsbeteckning:
ENHÖRNINGEN 11
Typ:
Radhus
Ägandeform:
Tomt - Friköpt
Byggnadstyp:
2 plans radhus
Byggnadsår:
2018
Vatten och avlopp:
Kommunalt VA
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Värmepump
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
2 st
TV- Internetutbud:
Fiber
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Nedreplan

Hall
Ljus hall med klinker på golv samt rymlig förvaring i skjutdörrsgarderob. Golvvärme genomgående på hela nedre plan. Från hallen kommer man in till husets öppna del där kök, matplats och vardagsrum nås. 

Kök/Matplats
Tilltaget kök i hjärtat av bostaden. Köket är bekostat med extra tillval såsom större diskho, vinkyl, exklusivare häll med mer. Stor köksö med generös förvaring samt plats för barstolar. Fullstor kyl samt frysskåp, inbyggnads ugn och micro och takhängd fläktkåpa. Spottar monterade ovan köksbänk samt i köksskåp med vitrinluckor. Matplats i direkt anslutning till köket med plats för de stora bordet. 

Vardagsrum
Lättmöblerad yta i den öppna planlösningen med plats för soffgruppen eller loungemöblerna. Från vardagsrummet når man altanen och husets baksida. 

Badrum 1
Rymligt badrum med med ljusgrått klinker med en vita fräscha väggar. Glasdörrar och kommod med lådförvaring. Väggskåp med belysning. 

Tvättstuga
Direkt intill badrum 1 finns en tvättstuga i perfekt storlek med både tvättmaskin och torktumlare.

Altan
Trevlig altan med generösa utrymmen. Altanen är bekostad med trallbelysning och skapar en trevlig oas för sällskapet.

 

Övreplan 

Sovrum 1 

Ett master-bedroom i modern stil. Plats för dubbelsäng och moderna skjutdörrsgarderober med trevlig garderobsinredning. Spegeldörrar som hjälper dig att hitta outfit-en för dagen.

Sovrum 2
I direkt anslutning från trappen hittar du ett mysigt rum för de yngre i familjen. Finns plats för både garderober och skrivbord.

Sovrum 3 
På andra sidan av trappen finnes ett rum med platsbyggda garderober. Funkar att ha som hemmakontor, gästrum eller ett barnrum för större barnfamiljer.

Badrum 2
Även på övervåningen är det ett modernt badrum. Väggarna är klädda i vit marmorimitation. Här är det perfekt att ta ett bad efter en lång arbetsdag. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare

Bilder