Såld Magisk villa med rejält garage i Degernäs!

Degernäs 343

Degernäs

Magisk villa med rejält garage i Degernäs!

Varmt välkomna till denna fantastiska fastighet. Här har man låtit uppföra en modern villa från Myresjö Hus samt ett ordentligt vidbyggt garage med plats för både nöje samt för det praktiska!

Välplanerade ytor genomgående i hus samt garage och magisk tomt i fritt läge med vacker utsikt över åkrarna.
Endast 10 km och ca 10 minuter in till centrala Umeå.

Fakta

Adress:
Degernäs 343
Område:
Degernäs, Umeå
Kommun:
Umeå
Fastighetsbeteckning:
DEGERNÄS 43:3
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
2-plansvilla
Byggnadsår:
2016
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Enskilt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
2 st
TV- Internetutbud:
Fiber
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Bottenvåning
Hall
Välkomnande entré där man direkt möts av genomgående öppen planlösning med stora fönster och fantastisk utsikt över åkrarna. Direkt till vänster finner vi trappen upp till övervåningen. Under trappen finns praktisk förvaring samt till höger en tvättstuga. På golvet ligger klinker och golvvärmen sträcker sig över hela nedre plan. 
Groventré / Tvättstuga
Närmast garaget och parkeringen finner vi en groventré där man enklast tar sig in i huset när man kommer hem från en arbetsdag eller då man varit i garaget. Här finns tvättmaskin och torktumlare. Hyllsystem för praktisk förvaring samt plats för avhängning. Arbetsbänk med tvättställ och underskåp samt garderobsförvaring. 
Badrum 
Helkaklat badrum med ljusa ytskikt i en blandad kompott mellan små och stora plattor samt mönstrat klinker. Ljusgrå kommod med lådor för praktisk förvaring. Här finns badkar att sjunka ned i efter en lång arbetsdag. 
Kök
Charmigt U-kök med gott om plats för förvaring, härliga fönsterpartier ovan bänk samt vitrinskåp som sträcker sig ned på bänkskivan. Maskinparken kommer från siemens. Härligt träpanel på vägarna i köket i grå nyans ger en varm och lantlig känsla. Matplats
Mellan köket och vardagsrummet, mitt i huset, finns plats för matbordet. Intill finner vi utgång till altanen samt fönsterpartier med otroliga vyer. 
Vardagsrum 
Med plats för soffan samt tv och mediemöbeln. 
Sovrum
På bottenvåningen finns ett sovrum som fungerar utmärkt som huvudsovrum, gästrum eller varför inte kontor? 
Klädkammare / förråd
Intill sovrummet finns partiska förvaringsmöjligheter i ett rymligt utrymme mellan vardagsrum samt sovrum. 

Övervåning 
Allrum
När man kommer upp på övervåningen möts man av ett rymligt allrum med otroliga vyer via fönsterpartierna. Här ges utrymme för mysiga filmkvällar i familjär miljö. Från allrummet når vi 4 sovrum samt ett badrum. 
Sovrum
Direkt till vänster från trappen finner vi huvudsovrummet med plats för dubbelsäng samt praktisk och integrerad förvaring. Vägg i vägg finns ett mindre sovrum samt på högra delen av övervåningen finns två sovrum till. 
Badrum
På övervåningen finns ytterligare ett rymligt badrum med duschhörna. 
Garage
Enormt garage om 122kvm med 3 rejäla garageportar. Innanför ena porten finns pelar-lyft för praktiska möjligheter att underhålla och serva fordonen hemma. Plåtbeklädda väggar samt epoxybehandlade golv. Bra med arbetsbelysning i taket. I änden av garaget har man byggt till en relax med plats för soffa, tv samt badrum med toa och dusch. Även bastu finns installerad och skjutbart glasparti för att komma ut på altanen samt bubbelbadet. 

Utemiljö
Fantastisk trädgård i lantlig miljö med härliga vyer. Jämn och fin gräsmatta med lekstuga uppförd, odlingsplats samt tujahäck runt delar av fastigheten. Rejäla altandäck som sträcker sig från från baksidan och runt huset. 
Bakom garaget finns ett till altandäck med nedfällt spabad och pergola för trevliga badstunder och sköna sällskapskvällar. 

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 2 600 000 kr
Mark, totalt värde: 753 000 kr ().
Summavärde: 3 353 000 kr
Taxeringsår: 2021
Byggår: 2016
Värdeår: 2016

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare

Bilder