Properties & Partners Välkommen till en ljus trea på 67.9 kvadratmeter med gavelläge!

Kavaljersvägen 12A

Umedalen

Välkommen till en ljus trea på 67.9 kvadratmeter med gavelläge!

Välkommen till denna gaveltrea på attraktiva Umedalen! Här bor du i markplan, med ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Det magiska ljusinsläppet skapar en ljus och härlig känsla i lägenheten, och som grädde på moset omges du av vacker grönska.

Här kan du förvänta dig 67.9 välplanerade kvadratmeter fördelat på två sovrum, kök & vardagsrum i öppen planlösning samt badrum. Den stora vardagsrumsdelen med det vackra ljusinsläppet möjliggör många olika möbleringsalternativ. Altanen är strategiskt placerad för att dra nytta av solens bästa timmar i söderläge. Köket är en pärla i sig själv med modern design och optimal planlösning, vilket ger gott om förvaring och arbetsytor. Badrummet är stilrent med både tvättmaskin & torktumlare, som kombinerar både stil och funktion på bästa sätt. Sovrummen är optimalt placerade för lugn och avskildhet, utan insyn.

Läget på Kavaljersvägen är oslagbart med närhet till grönområden, service och kommunikationer. Med bekvämt avstånd till både natur och stadsliv får du det bästa av båda världar.

Dessutom har du en smidig och snabb återkomst till sjukhuset, universitetet och City tack vare en tät busstrafik. Detta gör att du enkelt kan ta dig runt i staden utan att vara beroende av bil.
Dessutom finns en matbutik och Klockarbäckens handelsområde inom gångavstånd, vilket gör det smidigt att handla och ta tillvara på ditt dagliga behov av matvaror och andra nödvändigheter.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en bekväm och naturintensiv livsstil med bekväma kommunikationer och nödvändiga bekvämligheter inom räckhåll.

Denna lägenhet är inte bara ett hem, det är en livsstil – välkommen till ditt drömboende på Kavaljersvägen i Umeå!

Fakta

Adress:
Kavaljersvägen 12A
Område:
Umedalen , Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
00111  /  0012
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.78190%
Andelstal avgift:
2.80852%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
FTX
Badrum:
1 st
Balkong:
Altan
Förråd:
Tillhörande förråd i markplan
TV- Internetutbud:
Bredband 100/100 via Bredband2. Ingår i månadsavgiften. IPTV via Telenor basutbud
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, Kabel TV & bredband
Ej inkluderat i avgift:
Hushållsel
Hiss:
Nej
Huvudsakligt vädersträck:
S

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

RB BRF Kavaljeren
769628-8559
Ja

Parkering

PARKERING

Carport: 450 kr/mån inklusive elförbrukning.

P-plats: 350 kr/mån inklusive elförbrukning.

Till parkeringsplatserna är det separat kö via Riksbyggen.

Allmänt om föreningen

BRF KAVALJEREN

Föreningen äger fastigheten Operetten 37 i Umeå kommun. Fastigheten bebyggdes år 2015-2016 och består av 4 flerbostadshus. Värdeåret är 2018. Föreningen upplåter 44 lägenheter med bostadsrätt. Fastighetens adress Kavaljersvägen 10-16 (ojämna nummer).

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Dina Försäkringar. I försäkringen ingår styrelseförsäkring för styrelsen. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna fantastiska markplanslägenhet på Kavaljersvägen 12A. Det här hemmet bjuder på en perfekt kombination av bekvämlighet och elegans. Med en rymlig altan i söderläge blir varje dag en njutning i solens sken.

Genom den välkomnande hallen med praktiska skjutdörrsgarderober möts du av en atmosfär av modernitet och funktionalitet.

Sovrum: Det stora sovrummet, även det utrustat med smarta skjutdörrsgarderober, erbjuder gott om plats och lugn för en god natts sömn. Det andra sovrummet är flexibelt och kan användas efter behov – som gästrum, kontor eller hobbyrum.

Det imponerande badrummet är en oas av avkoppling med sin rymliga dusch med eleganta glasdörrar. Här finner du även bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare, elegant inramade av en stilfull bänkskiva. Vidare finns WC, kommod och spegel.

I det öppna och ljusa köket smälter matlagning, samvaro och underhållning samman i en harmonisk enighet med det generösa vardagsrummet. Härifrån når du smidigt den rymliga altanen där du kan njuta av måltider utomhus, umgås med vänner eller bara koppla av i solens varma strålar.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Kavaljersvägen 12A

Välj en tid för visning nedan
:
2024-05-06
:

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Kavaljersvägen 12A

Ansvarig fastighetsmäklare

Caroline Kollberg
Reg. Fastighetsmäklare