Properties & Partners RYMLIGT HUS, LUGN GATA OCH FAMILJEVÄNLIGT OMRÅDE
Kommande försäljning

Vickelbyvägen 100

Skärblacka

RYMLIGT HUS, LUGN GATA OCH FAMILJEVÄNLIGT OMRÅDE

På lugn återvändsgata ligger denna trevliga och rymliga villa med stora sällskapsytor, 4-5 sovrum och flera fina uteplatser. Huset är i genomgående fint skick med de flesta ytor renoverade för ca 15 år sedan och husets båda duschrum är både helkaklade och renoverade 2009 respektive 2010.

Huset har en trevlig planlösning där entréplan rymmer en stor och öppen hall, rymligt kök och stort vardagsrum med utgång till egen uteplats. Här finns även helkaklat duschrum, tvättstuga och ett större sovrum. På övervåningen finns ytterligare ett badrum och tre sovrum varav det största med utgång till balkong och möjlighet att dela av till två mindre rum om så önskas.

Till huset hör också en plan och lättskött tomt och ett garage med tillbyggt hobbyrum och asfalterad uppfart.

Här bor du tryggt och familjevänligt med skolor, matbutik och bra förbindelser till Norrköping. Du har även naturen runt hörnet och närhet till skog, sjö och promenadslingor.

Fakta

Adress:
Vickelbyvägen 100
Område:
Skärblacka
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
KULLERSTADS PRÄSTGÅRD 1:89
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Tomträtt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Byggnadsår:
1977
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Luftvärmepump samt elradiatorer
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Trä & tegel
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Driftkostnad

Beskrivning

Hall
Öppen och ljus hall med klinker innanför dörren och ekparkett vidare in i rummet. Väggarna är tapetserade i svart/vitt och bra plats finns för förvaring av kläder.

Kök
Köket är välplanerat med gott ljusinsläpp och god plats för ett större matbord. Inredningen är i massivt körsbärsträ, ett kvalitativt material i fint utförande. Luckorna och bänkskivorna är i äldre skick men med en påkostad och massiv grund kan köket med fördel lackas och med en mindre insats rustas upp och hålla i många år till. Från köket finns utgång till uteplatsen under tak och möjlighet finns att öppna upp mot vardagsrummet.

Vardagsrum
Vardagsrummet är mycket rymligt och har god plats för både soffgrupp och matsalsbord. Ytorna är ljusa och golvet i parkett. Här finns utgång till den stenbelagda uteplatsen med eftermiddagssol.

Sovrum 1
På entréplan finns ett större sovrum som kan nyttjas som lekrum eller master bedroom. Egen utgång finns till uteplatsen och gott om förvaring finns via garderobsväggen. Ytorna är i parkett och ljusa tapeter.

Duschrum
Duschrummet på entréplan renoverades 2010 och är stilrent inrett med grå/svart klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Dusch med glasväggar, wc och dubbelkommod med stort spegelskåp finns monterad och fönster som ger möjlighet till både vädring och naturligt ljus.

Tvättstuga
Till huset hör en väl tilltagen tvättstuga med våtrumsmatta och underliggande golvvärme. Här finns gott om plats för både förvaring och klädvård då tvättstugan är utrustad med både tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och tvättbänk med större diskho.

Hall övre plan
Ovanför trappen finns en större, möblerbar hall vartifrån du når våningens tre sovrum, klädkammare och duschrum. Intill hallen finns två klädkammare som ger god möjlighet till förvaring.

Sovrum 2
Till vänster ovanför trappen finns våningens största sovrum. Här har du utgång till balkongen under tak och walk-in closet som om önskas kan göras om till ett extra sovrum.

Duschrum
2009 renoverades duschrummet på övre plan. Ytorna är helkaklade och monterat finns dusch, wc och handfat.

Sovrum 3 & 4
På våningens bortre gavel finns ytterligare två likvärda sovrum med bra plats fr säng, skrivbord och garderob. Dessa nyttjar sig väl som sovrum till barnen eller gästrum.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Vickelbyvägen 100

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Vickelbyvägen 100

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare