Properties & Partners KVADRATSMART 1 ROK MED SOVALKOV, INGLASADBALKONG OCH HISS!

Vilbergsgatan 229

KVADRATSMART 1 ROK MED SOVALKOV, INGLASADBALKONG OCH HISS!

Nu finns chansen att förvärva en stor 1 rok lägenhet om 56 kvm i populära och stabila HSB Brf Vilbergen. Stor inglasad balkong med liten insyn. Stort kök med plats för ordentlig matbord, samt vardagsrum med väl tilltagen sovalkov. Stambytt badrum och stor klädkammare i anslutning till hallen. Här bor du med närhet till Vrinneviskogen, Vilbergen Centrum med dess utbud och du har busshållplats utanför huset. Du bor dessutom i en mycket välskött HSB förening där bredband och parkering ingår i månadsavgiften. Inom föreningen finns spa- och relaxavdelning, gym, övernattningslägenhet m.m.

Fakta

Adress:
Vilbergsgatan 229
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
734  /  1108
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.105%
Andelstal avgift:
0.105%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, El fasta kostnaden
Hiss:
Nej

Ekonomi

Driftkostnad

Förening

HSB Brf Vilbergen
725000-4707
Ja

Föreningens egendom omfattar fastigheterna i kv Rubinen 1-6 som uppfördes under åren 1967-71. Föreningen innehar 786 bostäder och några lokaler. Föreningen har även 141 st garage och 100 st parkeringsplatser med elstolpar.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar Östgöta. 

Inom föreningen finns en spa- och relaxavdelning, gym, samlingslokal, övernattningsrum, solarium och boulebana. Kostnad för att använda gymmet är 100 kr i månaden och för både gym och relaxavdelningen 150 kr i månaden. Övernattningsrummet kan nyttjas för 200 kr per dygn. 

Reparationer och underhåll
2005 - Infördes kollektiv mätning av hushållsel.
2009 - Slutfördes en genomgripande renovering av badrum och utbyte av vatten- och avloppsledningar samt förbättrande av ventilationen till en kostnad om 122 mkr, varav 75 mkr aktiverades under byggnader och resterande disponerades ur fonden för yttre underhåll. 
2010 - Lades nytt golv i tvättstugorna in och OVK-besiktning och garantibesiktningar genomfördes.
2012 - Postboxar sattes upp och energibesparande LED-belysning monterades i trapphusen. 
2013 - Miljöhus uppfördes, helt i drift hösten 2013.
2015 - Förnyelse av lekplatser.
2016 - Ombyggnad av träffpunkten.
2016/2017 - Byte av 36 st källarytterdörrar samt den yttre miljön vid träffpunkten har iordningställts. 
2017 - I september tecknade föreningen ett nytt avtal med Telia som innebär att samtliga hushåll i föreningen får bredbandsuppkoppling med en hastighet på 1000 Mbit, för både utgående och inkommande trafik. 
2019/2020 - Byte av lägenhetsdörrar och låssystem är utfört i samtliga fastigheter. 
2022 - Alla entrédörrar har bytts ut. Digital anslagstavla i varje trappuppgång samt ny entrébelysning har installerats. 

Beskrivning

Interiör

Hall: 
Hall med bra förvaringsmöjligheter. Här finns det plats för garderob med skjutdörrar för den som önskar. I anslutning till hallen finns en stor klädkammare. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är målade i ljus ton. 

Badrum: 
Stambytt badrum med kakel och klinker. Badrumsinredning i form av vägghängd wc, handfat, spegelskåp och dusch (skjutdörrar finns i källaren) skjutdörr. Här finns även en toppmatad tvättmaskin som ingår. 

Vardagsrum/Sovalkov:
Stort och rymligt rum med härligt ljusinsläpp. Parkettgolv och målade väggar i ljus ton. Stor sovalkov med plats för dubbelsäng. Vardagsrummet rymmer även både soffgrupp som matsalsdel. 

Balkong:
Stor inglasad balkong med utsikt mot grönskande innergård. Österläge med morgon/förmiddagssol. Möblerbar med bord och stolar.

Kök:
Kök med vita skåpsluckor, kakel i grå ton och bänkskiva i både rostfritt stål som ljus laminat. Köksmaskiner i form av spishäll/ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Gott om plats för stort matbord. Parkettgolv och målade väggar i vitt. Ett fönster. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Vilbergsgatan 229

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Vilbergsgatan 229

Ansvarig fastighetsmäklare

Daniel Johansson
Ägare/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Edvin Stävmo
Fastighetsmäklare