Header image
Properties & Partners UNDERBAR 5:a I NYBYGGT HUS VID VATTNET. 35 KVM SOLIG ALTAN. HÖGST UPP. 4 SOVRUM. 2 BADRUM.

Invernessvägen 18, 2tr

Stocksund/Danderyd

UNDERBAR 5:a I NYBYGGT HUS VID VATTNET. 35 KVM SOLIG ALTAN. HÖGST UPP. 4 SOVRUM. 2 BADRUM.

Välkommen till en nybyggd fantastisk våning med allt man kan drömma om! Här bor man högst upp i huset med endast 100 meter till den underbara badplatsen med bryggor, strand och klippor!
Genomgående mycket hög klass på materialvalen, vackra trägolv och 3 meter i takhöjd. Det kombinerade vardagsrummet och köket är på ca 70 kvm med stora fönsterpartier i helt fritt läge utan insyn och med utgång till den stora altanen på ca 35 kvm med sol hela dagen. Fri utsikt där man bland annat kan se Stocksundets glittrande vatten och ner till badbryggan är det enbart ett stenkast.
Det öppna köket håller hög standard och har en trevlig köksö med stenskiva som bardisk. 2 härliga badrum med granitkeramik, dubbeldusch, ovalt mattsvart badkar och Tapwell blandare. Ett privat master bedroom badrum och det andra med egen tvättstuga. 3-4 sovrum med stora fönsterpartier utan insyn. Flera inbyggda garderober och en hall med gott om klädförvaring bakom 4 spegelklädda garderober. I källaren finns ett förråd som tillhör lägenheten.

Fin hörnlägenhet som ligger helt avskild med vacker cederträfasad i kontrast till den vita putsade fasaden på den andra huskroppen som tillhör samma förening. Äkta BRF består av 10 bostadsrätter och en del gemensamhetsytor med bl a 8 parkeringsplatser varav en till denna bostad med laddbox för elbil. Föreningen har även miljörum, fin trädgård och cykelparkering under tak. Stor uppfart till fastigheten och stensatta uteplatser.
Ett stenkast nedanför fastigheten ligger en väl skyddad strand med stora bryggor, sandstrand och härliga klippbad som är som en skyddad oas för de få fastigheter som finns här!
Bostaden ligger ca 8 minuters bilresa från innerstan. Väljer man kommunala färdmedel så är det endast ca 350 meter till Roslagsbanan, Stocksunds station alternativt T-bana finner man ca 500 meter bort vid Danderyds sjukhus. Det finns även en fin strandpromenad nedanför fastigheten.

Stark ekonom i BRF med förväntad låg fast avgift i flera år, se ekonomisk plan. Föreningen har låga driftskostnader med vattenburen golvvärme och eftersom allt i hela huset är helt nytt så skall det ej behövas några investeringskostnader eller större renoveringar på ca 20 år. Föreningen godkänner fri 2:a hands uthyrning utan tidsbegränsning samt kan även godkänna juridisk person som köpare.

Läget är optimalt med grönskande omgivningar, vatten och nära till allt som staden erbjuder.
Välkommen till en helt bekymmersfri bostad där man kan bo med livskvalité i en välplanerad bostad där fokus ligger på stora öppna sociala ytor med naturen som granne. Bostaden är precis färdigbyggd och köparen väljer själv det tillträdet som passar bäst. I bostaden har man all tänkbar bekvämlighet såsom tidsstyrd belysning och inbyggda högtalare. Fastigheten är även handikappsanpassad och har en stor hiss till våningsplanet som ligger högst upp.

Fakta

Adress:
Invernessvägen 18, 2tr
Område:
Stocksund/Danderyd, Stockholm
Kommun:
Danderyd
Lägenhetsnummer:
9 (K)
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
19.09%
Byggnadsår:
2023
Fönster:
Nya treglasfönster
Uppvärmning:
Nibe värmepump, vattenburen golvvärme
Badrum:
2 st
Balkong:
Stor altan i söderläge (sydväst)
Förråd:
Källarförråd
Inkluderat i avgift:
Vatten, avlopp och renhållning.
Hiss:
Ja
(Stor modern hiss)
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Känd avgiftsförändring:
Avgiften är den nya som gäller för 2024.

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
28 080 kr/år
3 000 kr/år
4 788 kr/år
35 868 kr/år
Beräknad enligt ekonomisk plan och kontrollerad med säljaren. I värmekostnaden ingår elkostnaden. Övrigt är Fiber/TV kostnad. Bostaden har ej varit bebodd och siffrorna är från ekonomisk plan.

Förening

BRF Calles Klimp
769641-5509
Ja

BRF Calles Klimp

BRF Calles Klimp består av tio bostadsrätter som äger en fastighet som är friköpt (ej tomträtt). 

BRF är äkta och kan tillåta juridisk person och även andra hands uthyrning om det är aktuellt. 

Föreningen har enligt den ekonomiska planen en god och stabil ekonomi för lång tid framöver. 

Föreningen har på egen mark 8 st parkeringsplatser och till varje p-plats finns en laddbox för elbilar. Denna bostadsrätt har om köparen önskar en dedikerad stor p-plats nära entrén. P-plats betalas om den nyttjas separat. Föreningen har också ett miljöhus med träfasad där medlemmarna hanterar sin återvinning. Det finns även 16 cykelplatser varav 10 under tak. 

Det finns även teknikrum och pumprum för Nibeanläggningen på entréplan. 

Vatten och avlopp är anslutna till det kommunala nätet. Fastigheten har fiber. Utebelysningen är tidsstyrd och belysning i trapphus och förråd är närvarostyrd. 

Beskrivning

Vardagsrum

Pampigt hörnvardagsrum med tre meters takhöjd samt stora härliga fönsterpartier i sydväst som skapar en trivsam atmosfär. Utsikt mot Stocksundet och vackra grönområden som gränsar till fastigheten. Utgång via altandörr i glas till den stora altanen. Öppen planlösning mot det smakfullt utformade köket där köksön bjuder in till stora sociala tillställningar. Sober färgsättning i kombination med det vackra genomgående parkettgolvet i ask. 2 integrerade Sonus Sound System högtalare samt infällda spotlights i tak.

Altan

Enastående altan i perfekt söderläge med sol i stort sett hela dagen. Väl tilltagna ytor med plats för både loungemöbler och matgrupp för de stora tillställningarna. Ca 35 kvm altanyta med både trätrall och Sedumtak. Altanräcke i klarglas skapar en fin samhörighet med naturen samt tidsstyrd fasadbelysning lyser upp den vackra cederträfasaden. Altanen ligger med perfekt läge i anslutning till köket vilket gör det enkelt att duka upp för många härliga middagar ute under bar himmel. Högt fritt läge med utsikt mot Edsviken och sundet.

Kök

Elegant platsbyggt kvalitetskök från Kvik i öppen planlösning mot vardagsrummet. Praktiskt L-format kök med slitstark bänkskiva över de stora öppna arbetsytorna samt köksö utrustad med vinkyl, vitrinskåp och flera sittplatser.

Produkterna andas exklusivitet med avancerade materialval, rena linjer och geometriska former.

Integrerade vitvaror från Siemens med fullhöjds kyl och frys. Blandare samt diskho från Tapwell och mässingsdetaljer från Buster & Punch. Produkterna andas exklusivitet med avancerade materialval, rena linjer och geometriska former.

Kvick ger 25 års garanti för rörliga delar och 10 års garanti på skåp och luckor.

 

Badrum

Rymligt badrum med stilfull interiör samt helkaklade ytor med stora granitkeramikplattor. Ovalt mattsvart badkar samt matchande blandare från kvalitativa Tapwell. Lättstädade ytor med vägghängd utrustning i form av wc och tvättställ med kommod.

Bekvämligheter så som golvvärme samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Integrerade spotlights i taket med Down light dimmerfunktion.

Badrum ensuite

Stort badrum ensuite med direktaccess från master bedroom. Helkaklade ytor i naturnära toner utrustat med bl.a. dubbeldusch med kaklad Unidrain. Vägghängd interiör i form av wc samt dubbla tvättställ med kommod. Mattsvarta detaljer samt blandare från Tapwell.

Sovrum

Stort Master bedroom i hörnläge med rikligt ljusinsläpp via stora fönster i två väderstreck. Fritt insynsskyddat läge med utsikt mot grönområde. Harmoniska toner och vitlaserad mattlackad 1-stavs askparkett. Generösa förvaringsutrymmen i platsbyggd garderobsvägg med spegelskjutdörrar.

Sovrum 2. Askparkett och två stora fönster med utsikt mot grönska. Plats att inreda med både dubbelsäng samt övrigt valfritt möblemang. Väggar målade i ljus dov ton.

Sovrum 3. Askparkett och fönster i soligt läge med fri utsikt. Samma trivsamma färgsättning likt övriga bostaden.

Sovrum 4. Genomgående ljusa ytor med askparkett på golv och väggar i harmonisk dov ton. Fönster mot grönska helt utan insyn.

Inverness strand

Här bor man med stenkast ifrån vattnet vid Stocksundes ständer med småbåtshamnar, bryggor och härliga klippbad.  Går du i ena riktningen kommer du till Edsviken och åt motsatt håll väntar delar av Stockholms inlopp och skärgård. På vägen in till Stockholm finns Naturhistoriska riksmuseet, Bergianska trädgården och Stockholms universitet. Ulriksdals slott och delar av nationalstadsparken finns på andra sidan bron och du kan cykla ända hemifrån längs vattenlinjen ända till Roslagstull. Närmaste matbutik ligger bara ett par hundra meter bort vid infarten till Inverness. Där på Invernessvägen 2 ligger även en populär pizzeria och en sushirestaurang. Till Lidl är det bara ca 5 minuters promenad. 

Nya Danderyds centrum 10-15 minuters promenad härifrån. För dig som har barn finns flera bra förskolor inom promenadavstånd och en på Skogsslingan 2. Äldre barn har nära till Stocksundsskolan och Mörbyskolan. Gymnasielever kan välja mellan Danderyds gymnasium, Victor Rydberg eller Marina Läroverket. 

Calles Klimp

Calles klimp är en minnessten vid norra stranden av Stocksundet i Inverness i kommundelen Stocksund, Danderyds kommun. Minnesmärket utgörs av en flat stenhäll intill vattenbrynet med en förgylld inskription i 20 centimeter höga bokstäver som lyder ”CALLES KLIMP”.

Kring platsen och texten cirkulerar många folkloristiska historier, bland annat att Calle skulle kunna vara kung Karl IX, Karl XII eller Karl XV. Troligtvis höggs texten på 1840- eller 1850-talen för att hedra kryddhandlaren Carl ”Calle” Eneroth på hans födelsedag.

Stocksund

Stocksund är en kommundel i Danderyds kommun belägen norr om Stockholm vid Lilla Värtan och Stocksundets norra strand. I kommundelen ingår även ön Tranholmen vars bebyggelse bildar en egen tätort.

Stocksund, med sina cirka 6 800 invånare, har ett eget köpcentrum med bibliotek, restaurang och vårdcentral. Petruskyrkan från 1962 ligger på en höjd i Mörbyområdet. Stockhagens idrottsplats ligger på gränsen till Djursholm. Utmed Stocksundets stränder finns flera småbåtshamnar. Intill Stocksundsbron. 

Interiörbeskrivning

Allt är helt nybyggt med hög standard på materialvalen. Se bilaga Interiörbeskrivning för generell rumsbeskrivning samt lista på alla material. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Invernessvägen 18, 2tr

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Invernessvägen 18, 2tr

Ansvarig fastighetsmäklare

Göran Pagrot
Fastighetsmäklare