Såld Representabel 2,5:a med lugnt läge på Öster!
Kommande försäljning

Odalgatan 14

Öster/Oxelbergen

Representabel 2,5:a med lugnt läge på Öster!

I en av Östers trevligaste föreningar ligger denna mycket fina och väl tilltagna 2,5:a. Karaktärsfulla trägolv och genomgående smakfull stil karaktäriserar lägenheten där stora delar är renoverade under de senaste åren. Köket renoverades så sent som 2020 och har öppen planlösning till vardagsrummet. Från lägenheten ser du den trevliga Oxelbergsparken och har även promenadavstånd till city. Här finns också en trevlig och välskött förening med fin innergård med uteplats och där bredband ingår i avgiften.

Fakta

Adress:
Odalgatan 14
Område:
Öster/Oxelbergen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
22  /  1004
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
5.19334%
Andelstal avgift:
5.22778%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1935
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Källarförråd
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband (varav 165 kr är inkluderat som obligatorisk kabel-tv/bredbandsavgift)
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

BRF Axet 4 i Norrköping
725000-1232
Ja

Om föreningen

Brf Axet 4

BRF Axet 4 är en mindre privat förening som innefattar 16 lägenheter och som även äger marken. Föreningen har god ekonomi och investerar kontinuerligt i fastigheten, senast under året med nya säkerhetsdörrar med kodlås från Yale.

I källaren finns en fräsch tvättstuga som nyligen har renoverats med bl.a. väldigt bra torkmöjligheter, nya ytskikt och andra trivselhöjande detaljer. Entrén och trapphuset målades om 2020 och har dessutom kompletterats med en elegant ljuskrona från Sarfatti.

I huset finns även ett cykelförråd med upphängning för cyklar som renoverades 2021.

Beskrivning

Hall
I entrén möts du direkt av ett ljust och fräscht intryck där infällda spotlights, exklusivt marmorgolv och ljusgrå väggar bidrar till den representabla känslan. Platsbyggd avhängningsyta med lådor finns för kläder och skor.

Kök
Köket renoverades så sent som 2020 med nytt IKEA-kök med fina tillval. Stilren, grå ton på luckor och smakfullt marmormönstrat stänkskydd. Induktionshäll och upphöjd ugn och micro är inbyggt samt integrerad kyl, frys och diskmaskin.

Vardagsrum
Med öppen planlösning mot köket ligger det lättmöblerade och ljusa vardagsrummet. Gott om plats för matgrupp, soffa och TV. Fint trägolv i parkett och ljusgrå väggar.

Sovrum
Elegant och mycket rymligt sovrum som ger dig känslan av ett riktigt master bedroom. Garderober med stilrena, svarta luckor sträcker sig längs med hela långsidan av rummet. Ljusgrå väggar och parkettgolv. Den bortre delen av rummet är perfekt för exempelvis kontor, walk-in closet eller för ett tillskott i familjen. Ett ytterligare rum skapas här med enkelhet.

Duschrum/WC
Helkaklat duschrum med tvättmaskin, handdukstork, dusch, wc och handfat. Funktionellt som det är och goda ytor för en framtida renovering om så önskas. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare