Properties & Partners

Vikbolandet


Gårdsjö 18


Såld

Dolda fel-försäkrat

Besiktigat

Gårdsjö 18

Lantligt beläget enplanshus 5 minuter från Östra Husby!

5 minuter från Östra Husby ligger detta fantastiskt trevliga enplanshus om hela 181 kvm. Högt beläget med fri vy och perfekt solläge har huset alla förutsättningar för ett trivsamt och lantligt boende med närhet till samhället. Trädgården är fylld med smultronställen vid både poolområdet och runt om huset. Här växer träd och buskar, trevliga utkiksplatser och plana gräsytor ryms runt om hela tomten. Huset är mycket trivsamt och har löpande renoverats och underhållits med åren vilket gjort att ytskikt och sällskapsytor hållits i fint skick. Bostadens alla sovrums ryms i ett och samma plan precis som köket och vardagsrummet i öppen planlösning. Här bor du med landsbygdens lugn ett par minuter från samhället och en kort promenad till busshållplats, på många sätt en perfekt plats för dig och familjen att växa i. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Gårdsjö 18
Kommun:
Norrköping
Församling:
Ej angiven
Fastighetsbeteckning:
GÅRDSJÖ 3:10
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
1981
Vatten och avlopp:
Enskilt vatten året om/Enskilt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Betong
Bjälklag:
Betong
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
2 st
Eldstad:
Braskamin
TV- Internetutbud:
Fiber via IP-only

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
963 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
322 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
1 285 000 kr
Bef. pantbrev:
11st om 1 400 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1981
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2022-04-19
F
98 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
30 000 kr/år
3 000 kr/år
2 220 kr/år
35 220 kr/år
Enligt säljarens uppgifter
8 874 kr/år

Beskrivning

Entré
Rymlig hall med plats för både garderob och byrålådor. Golvet är i plastmatta och väggarna i mönstrad tapet.

Kök
Köket renoverades 2010 i och står sig väl i många år till. Här finns stora öppna ytor och gott om förvaring i både skåp och lådor samt genomgående stilrena materialval. Utöver de lättarbetade ytorna är köket utrustat med integrerad diskmaskin, dubbel kyl/frys och ugn med induktionshäll. Kökets stora ytor ger även möjlighet till matgrupp intill fönstret.

Vardagsrum
Husets stora allrum var tidigare uppdelat för matsal och vardagsrum men är idag öppnat för en genomgående social yta i anslutning till både kötet och uterummet. 2010 installerades braskaminen som ger lika delar värme och trivsel genom hela rummet. Rummet har upplevs mycket trivsamt då det finns gott ljusinsläpp tillsammans med det både ljusa golv och väggar.

Badrum
I korridoren ut mot sovrummen ligger det helkaklade badrummet med jacuzzi, wc och handfat i kommod.

Sovrum 1
Med egen utgång till uteplatsen ligger husets stora sovrum. Rummet är välplanerat med plats för dubbelsäng och garderober. Plastmatta på golv och ljusgrön tapet.

Sovrum 2
Morgonsolen når in i husets andra sovrum. Även här finns stora ytor med plats för både större säng, skrivbord och vad helst du eller barnen i framtiden önskar få plats med. Grått laminatgolv och ljusa väggar.

Sovrum 3/Kontor
Ett mindre sovrum finns på samma sida av huset. Perfekt som barnrum eller kontor ligger rummet med utsikt mot baksidan och kvällssolen. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är tapetserade.

Tvätt/Groventré
Med egen utgång ligger tvättrummet med tvättmaskin, torktumlare och diskbänk. Rummet är inrett med plastmatta och våtrumstapet.

Sovrum 4/Gästrum
Avskilt från husets övriga sovrum ligger gästrummet med egen wc och ingång till köket. Rummet nyttjar sig väl som gästrum eller som ett extra sovrum för barnet som önskar sitt eget krypin. Idag Klas rummet i ljus plastmatta och persikofärgad tapet.

Duschrum
I anslutning till gästrummet ligger husets andra duschrum. Ytorna är helkaklade och utrustade med dusch, wc och handfat.

Loftet
En mycket värdefull bonusyta är det rejäla loftet i husets bortre del. Rummet har hittills nyttjats som replokal vilket är ett kvitto på att det väl kan nyttjas som hobby-och lekrum, sovrum för det stora kompisgänget eller spel.och biorum utan att störa syskon eller föräldrar.

Planritning

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare
070-864 65 71