Properties & Partners NATURTOMT MED INSJÖNÄRA SKÄRGÅRDSLÄGE!

Bäckermåla 1:11

Gryt

NATURTOMT MED INSJÖNÄRA SKÄRGÅRDSLÄGE!

På denna högt belägna tomt med skogen omkring dig kan du njuta av såväl fågelkvitter som Sveriges vilda djur. Närheten till Koppetorpssjön erbjuder svalkande dopp och även möjlighet till insjöfiske. Servitut finns avseende nyttjande av ett litet strandområde på grannfastigheten samt även möjlighet att anlägga brygga med båtplats.

Här är det lätt att uppfylla drömmen om ett eget fritidsboende då bygglov redan finns för nybyggnation av ett fritidshus med en byggnadsarea om 90 kvm. Tomten är ansluten till elnätet via eget elskåp beläget på fastigheten. Anläggning av VA får dock köparen ombesörja.

Gör gärna en utflykt och kika på egen hand och tveka inte att höra av dig om du vill ha mer information!

Fakta

Adress:
Bäckermåla 1:11
Område:
Gryt, Valdemarsvik
Kommun:
Valdemarsvik
Fastighetsbeteckning:
BÄCKERMÅLA 1:11
Typ:
Tomt
Ägandeform:
Tomt - Friköpt
Vatten och avlopp:
Enskilt. Anlägges av köparen.

Ytor

Tomtarea
1 052Kvm

Ekonomi

Beskrivning

Ritningar, mm

Observera att handlingarna som är upplagda under fliken Dokument avser ett hus som nuvarande ägare haft för avsikt att bygga på fastigheten och att det endast är förslag till fasad respektive planlösning och materialval. Totalkostnaden för uppförandet av den nyckelfärdiga byggnad som handlingarna avser uppgår till 3 375 000 kr inkl moms. VA tillkommer med 327 500 kr inkl moms.

För mer information gällande det exakta utförandet och möjligheter att göra förändringar rekommenderas en kontakt med Väg & Byggnad Harryson AB.

Noteras bör också att man inte är bunden till att anlita nämnda företag för entreprenaden utan kan själv helt fritt välja vem man vill anlita. 

Servitut

Finns avseende både strandområde vid Koppetorpssjön samt parkering och carport i anslutning till sin egen infart.

Bygglov

Se kopia av bygglovhandling, mm under fliken Dokument.

Område

Bara några minuter från fastigheten har du närheten till Gryts fantastiska skärgård. Det tar inte många minuter att ta sig med bil till havsbadet Ekön med sina mjukt formade klippor, till Sandgärdet med barnvänlig sandstrand eller till Fyrudden med småbåtshamn, restaurang, lanthandel, mm.

Läs gärna mer om området på Visit Östergötlands hemsida https://www.visitostergotland.se/inspireras/ostgotaskargarden/ alternativt på Grytportalen https://www.gryt.se/

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Bäckermåla 1:11

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Bäckermåla 1:11

Ansvarig fastighetsmäklare

Birgitta Johansson
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Hans Larsson
Kontorschef