Properties & Partners OSLAGBAR UTSIKT FRÅN VÅNING 9 OCH STOR INGLASAD BALKONG!

Fridtunatorget 1

Ljura/söder

OSLAGBAR UTSIKT FRÅN VÅNING 9 OCH STOR INGLASAD BALKONG!

Från våning 9 slås vi av den med milsvida utsikten över Norrköping och Vikbolandet. Med stor inglasad balkong i bästa söderläge erbjuds nu denna moderna och väldisponerade gavellägenhet i byggnad med hiss och garage från 2015. Lägenheten är insynsskyddad och genomgående i ett mycket gott skick. Samtliga rum är väl tilltagna och bostaden har gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Här är det en generös takhöjd om ca 2,7m. Fullutrustat kök från Marbodal i stilfullt utförande och helkaklat badrum med separat tvättdel och golvvärme. Från den nionde våningen bidrar utsikten med att ge boendet något alldeles extra med en milsvid utsikt över Norrköping som måste upplevas på. För dina gäster finns övernattningslägenhet att tillgå och för den händige även ett hobbyrum i källaren.

Garageplatserna nås enkelt genom att ta hissen ner till garageplan. Här bor du med gångavstånd till City, matbutiker, badhus, förskola, samt skog och grönområden med Vrinneviskogen och Vasaparken intill knuten.

Föreningen är stabil med välmående ekonomi vilket ger trygghet åt dig som boende.

Välkommen att höra av dig med ditt intresse!

Fakta

Adress:
Fridtunatorget 1
Område:
Ljura/söder, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
1801  /  1801
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.87%
Andelstal avgift:
2.9555%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2015
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, kallvatten, bredband och fasta elnätsavgiften
Ej inkluderat i avgift:
Varmvatten, hushållsel
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Riksbyggen BRF Polstjärnan
716426-0114
Ja
Nej

Allmänt om föreningen

Föreningen är ett privatbostadsföretag och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening. Föreningen har sitt säte i Norrköpings kommun. Föreningen äger fastigheten Tändstickan 3. På fastigheten finns en byggnad med 29 lägenheter uppförda. Byggnaden är uppförd 2015. Fastighetens adress är Fridtunatorget 1 i Norrköping.

Försäkring:

Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam. Hemförsäkringen bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Lägenhetsfördelning:

2 r.o.k. 9 st
3 r.o.k. 11 st
4 r.o.k. 9 st

Parkeringsmöjligheter

19 st garageplatser, föreningen har ett samarbete med föreningen bredvid gällande möjlighet till fler garageplatser. Riksbyggen ansvarar för kölista.

Övernattningslägenhet / Samlingslokal 
På entréplan finns övernattningsrum för dina gäster med kök och duschrum. Används även som samlingslokal av föreningen. 

Hobbyrum 
I källaren finns ett hobbyrum för enklare snickerier utrustat med extra ventilation. 

Cykelförråd
Stort cykelförråd i källaren. Hissen tar dig och cykel smidigt ner till förrådet. 

Ekonomi
Årsavgifterna höjdes senast 2023-01-01 med 9 %. 

För mer information läs föreningens årsredovisning, stadgar och energideklaration.

 

Beskrivning

Entréhall
Luftig och inbjudande entréhall med praktiskt klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter. Förråd och skjutdörrsgarderober. Målade väggar i vitt.

Sovrum
Ljust sovrum med fönster i trivsamt västerläge. En otrolig utsikt över söder från våning 9. Plats för dubbelsäng, sängbord. Platsbyggda garderober. Gediget parkettgolv och vitmålade väggar. 

Kök
Kök från Marbodal i mycket gott skick. Maskinell utrustning från Siemens i rostfritt utförande. God plats för köksbord intill utgången till den stora balkongen. Stor kyl och frys, integrerad diskmaskin samt inbyggnads ugn och micro. Målade väggar i vitt. Stort fönster som vetter ut mot balkongen. 

Inglasad balkong
Väl tilltagen och inglasad balkong med god plats för balkongmöbler. Här spenderas gärna tid såväl sommar som vinter. Balkongen blir en mycket trivsam förlängning av köket. Här vetter utsikten över Vikbolandet med milsvid utsikt. 

Vardagsrum 
Ljust vardagsrum med plats för både matsalsbord och soffgrupp om så önskas. Stora fönsterpartier som släpper in trevligt naturligt ljus. Ljust målade väggar och ekparkett på golv. Vardagsrum och kök ligger i delvis öppen planlösning men med en tydlig avgränsning. 

Badrum med tvättdel 
Kvalitativt badrum i helkaklat utförande. Duschhörna med svängbara glasdörrar. Tvättdel med arbetsbänk, väggskåp samt tvättmaskin och torktumlare med leverantör Siemens. Vägghängd Wc och tvättställ i kommod. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Fridtunatorget 1

Välj en tid för visning nedan
:
2024-05-05
:
:

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Fridtunatorget 1

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare