Properties & Partners STOR 2:A PÅ ATTRAKTIV ADRESS

Garvaregatan 4B

Centralt Strömmen

STOR 2:A PÅ ATTRAKTIV ADRESS

På fjärde våningen finns denna nyproducerade 2:a på 70kvm. En läcker lägenhet i Norrköpings nya landmärke och högsta bostadsbyggnad. Bostaden har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, fransk balkong med glasräcke. Stort helkaklat badrum med golvvärme samt maskinell utrustning i form av tvätt och torktumlare. Rymligt sovrum med gott om förvaring i flera garderober. Lägenheten genomsyras av moderna och stilrena materialval som kvartskompositskivor i kök och en ljus enstavsparkett i hela lägenheten. Stort ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna och vy mot områdets vackra tegelbyggnader.

Här bor du centralt i ett populärt område med närhet till Strömmen, city, restauranger, kaféer samt vackra promenadstråk.

Varmt välkommen att boka en visningstid!

Fakta

Adress:
Garvaregatan 4B
Område:
Centralt Strömmen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
1402  /  1402
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.4491 %
Andelstal avgift:
2.4491 %
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2022
Fönster:
3-glas
Badrum:
1 st
Balkong:
Fransk balkong
Förråd:
I lägenheten
Inkluderat i avgift:
värme
Hiss:
Ja

Ekonomi

Driftkostnad

Förening

Brf Sländan
769639-7749
Ja

Förening

Brf Sländan är en äkta bostadsrättsförening med 35 lägenheter i Norrköping. Föreningen bildades år 2021 och har fått betyget B för år 2022.

Fastighetsbeteckning: Kroken 17. 
Adress: Garvaregatan 4 A-B.
Fastighetens areal: ca 337 m2 
Lägenhetsarea: 2 970 (2917 BOA & 53 BIA) m2
Byggnadsår: 2021-08-24 2020 - 2022.
Byggnadstyp: Flerbostadshus 35 lägenheter.
Parkering: Parkeringshus Vårdtornet

Bilpool, Utrymningstrapphus, lobby, kulvert, barnvagnsförråd, cykelrum, till- och frånluftsventilation med återvinning, två hissar med standardinredning, varav en räddningshiss.

Parkering
Föreningen förhyr 23 p-platser i Vårdtornets parkeringshus. Platserna erbjuds till föreningens medlemmar i första hand och kösystem ska tillämpas och hanteras av föreningens styrelse för det fall fler medlemmar önskar p-plats. Hyresavtal upprättas mellan föreningen och förhyrande medlem och hyran beräknas första året vara ca 1 650 kr per månad exklusive eventuell el eller annan tillkommande kostnad. Hyran kommer även vara föremål för indexering. 

Beskrivning

Interiör

Hall 
Välkomnade entré med avhängningsytor och garderober.
Praktiskt och tåligt golv av biege klinker. Vitmålade väggar.

Förråd
I anslutning till hallen finns ett förråd, som kan användas som klädkammare och förvaringsyta.

Badrum
Rymligt helkaklat badrum med golvvärme och gott om arbetsytor, handdukstork, komod med handfat och wc. I Badrummet finns tvättmaskin samt torktumlare. Dusch med duschdörrar i glas. beige kakel på väggarna och beige klinker på golv.

Kök 
Ljust och öppet kök med vita luckor, bänkskiva och stänkskydd i grå kvartskomposit. Köket har full maskinell utrustning i form av kyl, frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. I köket finns det gott om förvarings möjligheter.
Väggar målade i vitt och ljus enstavsparkett på golv. Köket delar yta med det luftiga vardagsrummet.

Vardagsrum 
Stora fönster ger vardagsrummet ett fint ljusinsläpp. Öppningsbara glasdörrar och fransk balkong med glasräcke. Här finns gott om plats för sociala tillställningar och större soffgrupp. Väggarna är målade i vitt och golvet består av ljus träparkett.

Sovrum
Rymligt sovrum med gott om förvaring i sovrummet finns två stora garderober samt en rymlig skjutdörrsgarderob. Här finns plats för kontorsdel. Väggarna i sovrummet är målade i en dov grå-grön ton och golvet består av ljus parkett.


Dokument

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Garvaregatan 4B

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Garvaregatan 4B

Ansvarig fastighetsmäklare

Albin Trygg
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Sarah Granberg Karlsson
Mäklarassistent