Properzine Marketing TOPPKLASS - FANTASTISK VILLA MED HAVSUTSIKT
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

LÃ¥ngsmygen 10

Lindö

TOPPKLASS - FANTASTISK VILLA MED HAVSUTSIKT

Välkommen till en helt fantastisk villa på hela 270 kvm boarea om två plan med havsutsikt i det mest attraktiva området i Lindö, ca 100 meter från Lindö småbåtshamn. Unik arkitektur och mycket fint skick då hela huset totalrenoverades samt byggdes ut 2018. Öppen och inbjudande planlösning med designad inredning i utsöka materialval. Huset värms effektivt upp med frånluftsvärme med vattenburen golvvärme i samtliga rum som ger komfort i hela huset. Fiber är indraget i huset och i attefallaren. Huset har mycket tilltalande karaktäristiska drag med bl.a öppet upp till nock i vardagsrum som skapar en fantastisk och otrolig rymd, höjden uppmäter hela 5,8 meter. Mycket attraktiv planlösning med totalt fem stora sovrum, två allrum, påkostat kök från Marbodal, två badrum plus gäst wc, uterum beläget mot poolen samt en inredd vinkällare i torpargrunden.

På tomten finns ett uppvärmt och extra isolerat attefallshus byggt 2022 som är inrett som gäststuga i allra högsta klass, - innehållandes ett smakfullt badrum, stilrent pentry med kyl/frys och zink, allrum samt sovloft. Baksidan består av ett stort altandäck och bildar en oas med den stora saltvattenpoolen (ca 9 x 3,2 meter) av glasfiber samt en härlig bubbelpool.

Asfalterad parkering med plats för flera bilar. Laddstolpe med laddning för två bilar är installerat.
Huset är utrustat med effektivt brand- och inbrottslarm samt övervakningskameror både inomhus och utomhus.

Fakta

Adress:
LÃ¥ngsmygen 10
Område:
Lindö, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
GALÄREN 18
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
2 planshus
Byggnadsår:
1909 Nybyggnadsår 1909, ombyggnadsår 2018
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Frånluftsvärme, Braskamin
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Torpargrund/platta på mark
Badrum:
2 st
Eldstad:
Braskamin
TV- Internetutbud:
Fiber indraget
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Om bostaden

ENTRÉPLAN

Hall
Rymlig hall med ett grått klinkergolv som skapar en elegant grund. Svarta dubbeldörrar med Yale låssystem välkomnar, och taket pryds av spotlights. Matskafferi som nås i hallen men ligger vägg i vägg med köket och precis bredvid köksöppningen, och ett rejält klädrum intill entrén erbjuder gott om förvaringsutrymme. Pannrummet kompletterar hallens funktionella utrymme.  

Kök
Ett stort och stilrent kök från Marbodal med vita skåpsluckor och svarta stenbänkskivor. Grått kakel över arbetsytor och en rymlig köksö med förvaring. Mora kran, Full maskinell utrustning med kyl och frys från Samsung, ugn och mikro från Siemens och intill induktionshällen finns en integrerad grill från Smeg, fläkt och övriga vitvaror i rostfritt utförande. Intergrerad diskmaskin. Vita väggar och ljus parkett på golvet.

Vardagsrum
Det luftiga vardagsrummet med en takhöjd på 5,8 meter strålar av rymd och ljus. Stora fönster bidrar med naturligt ljus. En beige stenvägg och en central kamin ger en inbjudande atmosfär. Vita väggar och ljus parkett på golvet.

Gästtoalett 
Beige klinker på golvet, handfat med kommod, enkel spegel och vitt kakel på väggarna. Ljust och funktionellt. 

"Städskrubb" 
Vitmålade väggar och ljus parkett på golvet intill gästtoaletten.

Duschrum/wc
Vit kaklad duschskiljevägg, vitt kakel på väggarna, handfat i kommod, badrumsskåp, grått klinkergolv med golvvärme och dimbara spottlights i taket.

Klädrum
Denna rymliga walk-in-closet har två fönster, gott om plats för klädförvaring, ljus parkett på golvet och vita väggar. Ett kylskåp finns också.

Tvättstuga
Vita skåp, grått klinkergolv, arbetsyta i vit laminat, handfat, tvättmaskin (LG), torktumlare (LG), två torkskåp (Cylinda), gråmålade väggar, taklampor och fönster. Funktionellt och snyggt.

Gym/Kontor
Vitmålade väggar, ljus parkett på golvet, dimbara spotlights i tak och glasdörrar som leder till uterummet. 

Uterum
Inglasat uterum med golvvärme, grått klinkergolv, vitmålade väggar med skjutdörrsparti. Dimbara spotlights "ovan" glasdörrarna. Ljus och öppen atmosfär.

Vinkällare
En trappa ner till torpargrunden finns en inredd vinkällare. Grå putsade väggar, grått klinkergolv med golvbrunn. I källaren finns det även en TV installerad. Två avfuktare är även installerade. 

 

ÖVRE PLAN

Vardagsrum
Ljust och öppet sällskapsrum med vitmålade väggar och ljus parkett på golvet. Golvvärme på hela planet. Luftvärmepump som kan vara behjälplig både med kyla eller extra värme om så krävs över den invändiga balkongen. Utgång till yttre balkong med vy över Bråviken. Spotlights i tak.

Balkong
Stor balkong med plats för loungemöbler och glasräcke. Fantastisk vy över Bråviken och Lindö Småbåtshamn.

Duschrum/wc
Med dusch bakom vit kakalad skiljevägg. Rummet har vit kaklade väggar, grå klinker på golv, handfat i kommod, toalett och förvaringsmöjligheter i badrumsskåp. Golvvärme. Stilrent och funktionellt.

Sovrum 1
Utgång till balkongen, havsutsikt över Bråviken. garderobsvägg, tapetserade väggar, spotlights i tak och ljus parkett på golvet.

Sovrum 2 
Vita väggar, spotlights i tak, ljust parkettgolv. Gott om plats för förvaring.

Sovrum 3 
Grå väggar, spotlights i tak, ljust parkettgolv. Nås från den invändiga balkongen med väl tilltagna takhöjder.

Kontor/sovrum 4
Rymligt kontor/fjärde sovrum med gott om förvaring, vitmålade väggar, spotlights i taket, ljus parkett på golvet och två fönster.

Baksidan
Stort altandäck med bubbelpool och saltvattenpool (ca 9 x 3,2 meter).

Attefallshus
Attefallshuset, färdigställt 2022, med handbyggt, kraftfull isolering, Ikea-pentry, kyl/frys och mikro. Ihopkopplat med huvudbyggnadens vatten och avlopp. 3-glasfönster, vitmålade väggar och tak, grått laminatgolv. Sovloft och duschrum med svarta duschdörrar i industriglas, toalett, handfat, golvvärme och vitt klinker och kakel med marmorimitation. Stora fönster mot fastighetens baksida. spotlights i tak.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Långsmygen 10

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Långsmygen 10

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Albin Trygg
Fastighetsmäklare