Properties & Partners RYMLIG VILLA I ÅBY MED LUGNT LÄGE NÄRA SKOLOR!
Besiktigat

Lievägen 8A

Åby

RYMLIG VILLA I ÅBY MED LUGNT LÄGE NÄRA SKOLOR!

I lugnt bostadsområde finner ni detta mycket välskötta 1 1/2-planshus med isolerat garage. Huset är beläget på en stor och plan hörntomt med gräsmatta och stenläggning. Stor uppfart med plats för ca 5 bilar. Förråd på baksidan av huset. Altan på både gaveln och baksidan av huset, samt balkong på övervåningen.
Entréplan bjuder på stort kök samt halvöppen planlösning mellan kök/vardagsrum, sovrum/kontor, gäst-wc samt tvättstuga och groventré. Övervåningen erbjuder luftigt allrum, helt nytt badrum 2024 samt 4 sovrum i varierande storlek.
Enkelt att ta sig till Ingelsta/Norrköping samt E4an vid pendlingsbehov. Närhet till busshållplats, låg-, mellan- och högstadieskola samt sporthall, bensinmack och pizzeria. Här bor du med alla bekvämligheter i närheten men samtidigt avskilt i en lugn del av Åby utan genomfartstrafik. Flexibelt tillträde!

Fakta

Adress:
Lievägen 8A
Område:
Åby
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
ÅBY 2:139
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Byggnadsår:
1975
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glas kopplade
Uppvärmning:
Luft/luftvärmepump, direkt el
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Torpargrund
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning NORRKÖPING ÅBY GA:3
GA1

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 1 945 000 kr
Mark, totalt värde: 687 000 kr ().
Summavärde: 2 632 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1975
Värdeår: 1975

Interiör

ENTRÉPLAN

Hall: Öppen hall med linoleummatta i mörkgrått och tapetserade väggar i ljusgrå ton. Gott om plats för ytterkläder. Trätrappa leder upp till övervåningen. Ett fönster. 

Kök: Stort och rymligt kök med plats för ordentligt matbord. Parkettgolv och ljus mönstrad tapet på väggarna. Vita skåpsluckor, vitt kakel som väggbeklädnad i köket samt diskbänk i form av rostfritt stål och mörk laminatbänkskiva. Köksutrustning i form kyl och frys -23, ugn/spishäll och fläkt. Delvis inbyggda spotlights i taket. Halvöppen planlösning mellan kök/vardagsrum. Utgång till altanen genom dubbeldörrar. Två fönster. 

Vardagsrum: Vardagsrummet rymmer såväl soffgrupp som matsalsbord. Parkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till altan på baksidan av huset via dubbeldörrar. Tre fönster. 

Sovrum/kontor: Väl tilltaget sovrum eller kontor med parkettgolv och ljus tapet. Garderobsvägg med 5 inbyggda garderober. Ett fönster. 

Gäst-WC: Helkaklat med grått klinkergolv och vitt/grått kakel. Handfat i kommod samt wc. Dusch har tidigare funnits här. Golvvärme. 

Tvättstuga: Tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp (värmeaggregatet är borttaget). Gott om skåp för förvaring samt arbetsbänk och tvättställ. Här finns även varmvattenberedaren samt luftvärmepumpen. Groventré med utgång till baksidan av huset. 

ÖVERVÅNING

Allrum: Ljust allrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. Parkettgolv och tapet i ljusgrå ton. Fönsterparti och balkongdörr delvis i glas. Glasparti vid trappräcket ger en ljus och modern känsla. Stor balkong med fri och härlig utsikt. 

Sovrum: Sovrum med delvis snedtak. Vitbetsat parkettgolv och tapet i grå ton. En dubbelgarderob. Här finns plats för säng, skrivbord mm. Ett fönster.

Sovrum: Spegelvänt sovrum med delvis snedtak. Vitbetsat parkettgolv och vit tapet . En dubbelgarderob. Här finns plats för säng, skrivbord mm. Ett fönster.

Badrum: Helt nytt badrum från 2024. Mönstrad våtrumsmatta och vitt/grått kakel på väggarna, golvvärme. Dusch med vikbar glasvägg, vägghängd wc samt handfat i kommod och spegel. Ett takfönster.

Sovrum: Master bedroom med ljust parkettgolv och mönstrad tapet/pärlspont på väggarna. Tre garderober med förvaring. Ett fönster.

Sovrum: Det minsta sovrummet med högt läge och fin utsikt. Ljust parkettgolv och vit tapet. En dubbelgarderob. Ett fönster. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Lievägen 8A

Välj en tid för visning nedan
:
2024-05-05

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Lievägen 8A

Ansvarig fastighetsmäklare

Daniel Johansson
Ägare/Fastighetsmäklare