Properties & Partners

Östermalm - Stockholm


Artillerigatan 65


Såld

Artillerigatan 65

Östermalm

Välplanerad 20-tals 3:a i absolut toppskick

I hjärtat av Östermalm, ett stenkast från Karlavägen och bageriet Tösse finner vi denna ytterst välplanerade och ljusa 3:a med hiss i absolut toppskick. Bostaden totalrenoverades 2016 och detta är något för dig som bara vill flytta in och trivas. Lägenheten erbjuder två rejäla sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i platsbyggda garderober från Vedum. Fullt utrustat kök från Vedum som har en öppen och social planlösning mot vardagsrummet och här samspelar vackra attribut som luftig takhöjd om 2,9 meter, fiskbensparkett, pampiga pelare samt ett vackert burspråk med spröjsade fönster. Badrummet är fräscht renoverat med stilrena materialval och en praktisk tvättpelare. Från hallen nås bostadens gäst WC. Stabil och välskött förening med de stora renoveringarna utförda och god ekonomi efter att ha sålt av flera f.d. hyresrätter samt ytterligare dolt kapital i form av 1 hyresrätt (80 kvm). I huset finns även barnvagnsrum samt samt en lummig innergård som fräschades till 2019.

Fakta

Adress:
Artillerigatan 65
Område:
Östermalm, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Hedvig Eleonora
Lägenhetsnummer:
01103  /  1103
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
5.21510%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1929
Fönster:
2 +1 isolerglas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
2 stycken källarförråd
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
Hiss:
Ja
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 163 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2010-11-30
138 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
2 400 kr/år
1 800 kr/år
4 200 kr/år

Förening

Brf Orren 4
769602-8864
Ja
Nej

Om föreningen:

Brf Orren 4 är en stabil och välskött äkta förening som äger marken. Föreningen innehar 22 st lägenheter varav 21 st innehas med bostadsrätt samt 1 st innehas med hyresrätt om cirka 80 kvadratmeter ( total bostadsyta för föreningen är 1419 kvadratmeter).

Fastigheten byggdes 1929 och en omfattande renovering av fastigheten genomfördes under 1990 med bl.a. stambyte och fasadrenovering. Stammarna spolades och inspekterades även 2017. Taket renoverades under 2006, Hissen fick en ny hissmotor 2010, trapphus och fönster renoverades 2015. Tvättstugan fick en ny torktumlare och nytt torkskåp under 2016. Under 2017 installerades även säkerhetsdörrar. Under 2018 renoverades gården, en ny barnvagnsramp installerades, samt ett av lånen omförhandlades.

Föreningen har i dagsläget inga större renoveringar planerade. Föreningen accepterar delat ägande.

Föreningens gemensamma utrymmen finns i form av lummig innergård med cykelställ och plats för utemöbler. I föreningen finns även barnvagnsrum, tvättstuga samt både vinds och källarförråd. Till denna lägenhet hör två stycken källarförråd. Hissen rymmer barnvagn upp till modell Bugaboo Donkey 2 Duo.

Beskrivning

Interiör:

Hall:

Välkomnande möblerbar entréhall med två klädkammare samt ingång till ett av sovrummen. Kapprum med gott om plats för avhängning samt ingång till gäst-wc. På golvet ligger en vacker nyslipad fiskbensparkett och väggarna är målade i en sober ljusgrå kulör.

Kök & Vardagsrum:

Kök och vardagsrum i öppen och social planlösning med gott om plats för både soffgrupp och matsalsgrupp. Stilrent kök från klassiska Vedum med all maskinell utrustning som integrerad diskmaskin, integrerad kyl & frys, varmluftsugn med integrerad micro, induktionshäll samt vacker bänkskiva i Carrara-marmor samt gott om förvaring. All maskinell utrustning kommer från Husqvarna/Electrolux. Här finns även ett trevligt burspråk med matplats för 6-8 personer samt utsikt mot Artillerigatan och Östra Real. Vackra attribut finns välbevarade så som pampiga pelare, spröjsade fönster, fiskbensparkett, spegeldörrar och 2,90 meter i takhöjd. 

Master Bedroom:

Rymligt "master bedroom" med platsbyggda garderober från Vedum, inbyggd klädkammare samt gott om plats för dubbelsäng.  På golvet ligger en vacker nyslipad fiskbensparkett och väggarna är målade i en sober ljusgrå kulör. Nyrenoverat och exklusivt inrett badrum i en suite till "master bedroom".

Sovrum 2:

Rymligt sovrum som nås från bostadens hall. I sovrummet finns platsbyggda garderober från Vedum samt gott om plats för en dubbelsäng. Sovrummet har två stycken fönsterpartier, heltäckningsmatta samt målade väggar i en sober ljusgrå kulör. 

Badrum: 

I badrummet finns vägghängd wc, tvättställ, duschplats med vikbara duschväggar, tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, infällda spotlights, vitt kakel på vägg samt vackra golv i exklusiv Carrara-marmor. 

Gäst WC:

Fräsch gäst WC med WC-stol, handfat, tapetserade väggar, Carrara-marmor som stänkskydd samt exklusiv Carrara marmor på golv.

Område:

Här bor du på en av Stockholms mest eftertraktade adresser med bekvämt gångavstånd finner du allt som du behöver med pulsen vid Stureplan, Biblioteksgatan, Östermalms Saluhall, Humlegården, Strandvägen och kungliga Djurgården. För dig som gillar shopping erbjuds bland annat på Östermalms torg, i Sturegallerian, på Birger Jarlsgatan och i Fältöverstens köpcentrum. Vidare erbjuds förstklassiga restauranger och caféer i närområdet med anrika Tösses lite längre ner på gatan.

Utmärkta kommunikationer med tunnelbanestationer Östermalmstorg, Stureplan och Karlaplan. Flertalet busslinjer finns också runt husknuten.

Planritning

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60