Såld Nyrenoverad 3:a i markplan på ett av Ängebyvägens bästa lägen!

Ängebyvägen 30

Östra Husby

Nyrenoverad 3:a i markplan på ett av Ängebyvägens bästa lägen!

Nu finns äntligen en renoverad och mycket fin 3:a på Ängebyvägen till salu! Lägenheten i markplan är genomgående mycket fin och har helkaklat badrum med tvättmaskin, två sovrum och vardagsrum med uteplats. Köket renoverades 2021 i mycket smakfull, lantlig stil med smart och lättillgänglig förvaring. Till lägenheten hör även två uteplatser. Den ena ligger i anslutning till vardagsrummet och är insynsskyddad från gatan. Den andra uteplatsen är en mycket rymlig altan intill köket med utsikt över innergården och plats för utemöbler och planering.

Varmt välkommen att boka in dig till visning!

Fakta

Adress:
Ängebyvägen 30
Område:
Östra Husby, Vikbolandet
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
15  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.6226%
Andelstal avgift:
2.62251%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1981
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Balkong:
Altan + uteplats
Parkering:
Garage
Förråd:
Fristående förråd utanför entrén
TV- Internetutbud:
Fiber, valfri operatör
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Riksbyggen Östra Husbyhus 1
716402-5897
Ja

Riksbyggen Östra Husbyhus 1

Föreningen omfattas av fastigheten Bossgård 11:112 och består av 42 st lägenheter med adress Ängebyvägen 2-86 i Östra Husby. Byggnaderna är uppförda 1981.

Inom föreningen finns två gemensamma tvättstugor med torkskåp och mangel. Det finns dessutom en samlingslokal att nyttja för medlemmarna, denna på Ängebyvägen 66. Vidare finns träningsrum, bastu samt en gemensam grillplats.

Föreningen har 19 st garageplatser. Separat kö tillämpas. För 2020 är avgiften 250 kr/år. I övrigt är det gratis parkering i området.

Reparationer och underhåll:
- Värme, ventilation och huskropp 2013
- Lokaler och gårdar 2014
- Markytor 2016
- Tvättutrustning, dörrar och portar 2017
- Byte av tvättmaskin 2018
- Asfalteringsarbeten samt byte av mangel 2019


Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Avgifterna höjdes senast 2017-07-01 och det med 2%.

För mer information, vänligen läs årsredovisningen.

Beskrivning

Hall
Entrén utan trappsteg tar dig in till hallen med avhängning, platsbyggda garderober och plats för en byrå eller skänk. Här ligger ett fint trägolv och väggarna är genomgående ljust målade. Längre in i hallen finns även en större klädkammare med platsbyggda hyllplan.

Badrum
Badrummet renoverades så sent som 2019 och är helkaklat i vitt och grått. Duschen har infällbara glasväggar som ger ett gott utrymme och plats för kombinerad tvättmaskin och torktumlare, wc, handdukstork och handfat i kommod.

Kök
Det fanstastiskt fina köket renoverades 2021 och är mycket genomtänkt från golv till tak. Köket går helt i lantlig stil med vita luckor, bänkskiva i massivt trä och smart förvaring. Förvaringen i köket består nästan enbart av utdragbara lådor som gör förvaringen lika rymlig som smidig och lättillgänglig. Här finns även ugn och micro i ståhöjd, induktionshäll, integrerad diskmaskin och kyl och frys i fullstorlek. Köket är även smakfullt inrett med inbyggd belysning, fint och lättskött kakel ovanför diskbänken och fin pärlspontspanel på väggarna. Här finns även plats för matgrupp och utgång till den stora altanen i soligt syd-västläge som delvis är under tak och har gott om plats för utemöbler och växter.

Vardagsrum
Det rymliga vardagsrummet i hörnläge har gott om plats för den stora soffgruppen. Här finns fönster på två håll vilket ger ett stort och trivsamt ljusinsläpp. I anslutning till vardagsrummet finns även lägenhetens andra uteplats i nord-ostläge som insynskyddas från gatan via garagelängan och ger trevlig morgonsol.

Sovrum 1 + 2
Lägenhetens båda sovrum har fint golv i laminat och ljusa väggar. Garderober finns i båda rummen och om önskas kan ett av rummen nyttjas som kontor eller gästrum.

Om Östra Husby

I fridfulla och populära Östra Husby finns allt som önskas för familjelivet. Drygt 20 minuter utanför Norrköping ligger Vikbolandets största villasamhälle med alla förnödenheter som behövs för en trivsam vardag.

Ängebyvägen:
På Ängebyvägen ligger Vikbolandets enda bostadsrättsförening. Skogsnära och som en central del av villasamhället i Östra Husby ligger de välskötta tegelbyggnaderna omgivet av grönområden, löpspår och gångavstånd till både skola, matbutik och samhällets alla andra bekvämligheter. Här finns även busshållplatsen ett 50-tal meter från ytterdörren.

Skola och förskola:
I Östa Husby finns både Vikbolandets öppna förskola samt Önnemo förskola. Här finns också Vikbolandsskolan F-9 där även fritidshem, fritidsgård och biblioteket finns. Vikbolandsskolan är Vikbolandets enda högstadieskola vilket innebär att från det från årskurs 7 även ansluter elever från Vikbolandets övriga grundskolor; Dagsberg, Tåby och Kättinge.

Kommunikationer:
Norrköping ligger dryga 20 minuter bort med bil, men även att åka kollektivt från Östra Husby är smidigt med täta avgångstider. Måndag-fredag går bussarna 30 gånger dagligen in till Norrköping och lördagar kan du ta sista bussen hem så sent som klockan 02:20. 

Matbutiker och restauranger:
Den lokala mataffären är Ica Supermarket Östra Husby är en mycket uppskattad matvarubutik, både hos de boende och sommargästerna. Butiken är även Postombud samt ombud för systembolaget. I samhället finns också en Pizzeria och restaurang, och med bil har du även nära till Arkösund med flera restauranger intill skärgården.

Vårdcentral och apotek:
Apotek och vårdcentral finns inne i Östra Husby där även folktandvården har sina lokaler.

Idrott-och fritidsliv:
Den stora idrottsanläggningen heter Bråvalla IP. Den rymmer flera fotbollsplaner, basket-och bandyrink, utegym, grusplan och löpspår. Flera andra fina löpspår finns i och runt Östra Husby, bland annat ett 2km elljusspår och det 5km långa Boberga-varvet som går mellan åkrarna och gårdarna runt samhället. Båda dessa spår ligger dessutom inom ett par hundra meter från Ekövägen. Vintertid finns Bygdegården och Idrottshallen vid Vikbolandsskolan där det hålls olika idrottsaktiviteter och träningspass.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare