Såld Central 4a högst upp i huset med dubbla balkonger!

Tunnbindaregatan 6

Central 4a högst upp i huset med dubbla balkonger!

I centralt belägna HSB Brf Mjölnaren finner ni denna 4:a med hörnläge högst upp i huset. Lägenheten har dubbla balkonger, varav en med morgonsol i österläge och en inglasad balkong i syd/västläge. Bostadens unika läge erbjuder en trivsam utsikt över Norrköpings takåsar och industrilandskap. De stora fönsterpartierna i vardagsrum/kök och sovrum ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder öppna och sociala ytor, tre rymliga sovrum, två klädkammare och två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Läget är underbart med direkt närhet till strömmen, city, industrilandskapen och ett gediget utbud av affärer och restauranger. En riktig drömlägenhet!

Fakta

Adress:
Tunnbindaregatan 6
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
69  /  1303
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.06378%
Andelstal avgift:
2.06378%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Inglasad balkong + balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Telia
Inkluderat i avgift:
Vatten/Avlopp, Bredband, Kabel-TV grundutbud, Fast avgift el
Ej inkluderat i avgift:
Förbrukning varmvatten och el
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 207 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2019-11-20
72 kWh/m²/år

Driftkostnad

3 000 kr/år
2 400 kr/år
5 400 kr/år

Förening

HSB BRF Mjölnaren i Norrköping
716425-8407
Ja

Om föreningen

HSB brf Mjölnaren i Norrköping
Föreningen omfattar tre hus. Husen byggs för att vara långsiktigt hållbara och är miljöcertifierade.

Det finns 69 lägenheter - tvåor, treor och fyror. De minsta är 46 kvm och de största 116 kvm. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Trapphusen har hiss och under två av husen finns ett garage med 65 platser. Det finns förråd i källarplan till varje lägenhet. Gemensamma cykelförråd finns i alla hus. I varje lägenhet finns fiber för internet, telefoni och tv.

Två innergårdar hör också till föreningen. I ett av husen finns ett övernattningsrum som boende kan hyra. I rummet finns 4 sängplatser, badrum och ett välutrustat kök.

Fyra lokaler längs Västgötegatan hyrs ut till olika affärsverksamheter.

https://www.hsb.se/ostra/brf/mjolnaren/

Beskrivning

Hall: Hall med klinkergolv i grå ton vid entrén. Bra med plats att hänga av sig ytterkläder, en dubbelgarderob och en rymlig garderob med skjutdörrar. I övrigt parkettgolv och vitmålade väggar. 

Vardagsrum: Öppet och luftigt vardagsrum med gavelläge och härliga fönsterpartier. Parkettgolv och vitmålade väggar. Gott om plats för soffgrupp och fåtöljer samt en läshörna i hörnet av rummet. Utgång till inglasad balkong.

Kök: Stort och luftigt kök med parkettgolv och vitmålade väggar. Kök från Vedum med vita skåpsluckor, mörk laminatbänkskiva samt vitt kakel som stänkskydd. Köksutrustning i form av kyl, frys, diskmaskin, ugn, mikro, induktionshäll och fläkt. Plats för matbord. Stort fönsterparti från golv till tak. Öppen planlösning mellan kök/vardagsrum. 

Sovrum 1: Det största sovrummet, med utgång till balkong, är beläget mot innergården. Parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns en välplanerad klädkammare med bra förvaring i form av hyllor och hängare.

Sovrum 2: Sovrum med hörnläge och härligt fönsterparti med fri utsikt. Parkettgolv och vitmålade väggar. Två garderober. 

Sovrum 3: I anslutning till hallen finns ett sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Snedtak med två stora fönster och två små fönster ned mot golvet. En lös garderob i sovrummet (får plats med en garderob till som står i förrådet). Här finns även en egen klädkammare med hyllor och bra förvaring.  

Badrum: Stort badrum med klinkergolv i grå ton och vitt kakel på väggarna. Badrumsinredning i form handfat i kommod, spegelskåp, badkar och handdukstork. Toppmatad tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsskåp och arbetsytor. Spotlights i taket. Ett frostat fönster. 

Duschrum: Helkaklat med klinkergolv i grå ton och vitt kakel på väggarna. Dusch med vikbara glasdörrar. Handfat i kommod och spegelskåp samt handdukshängare.

Inglasad balkong: I sydvästläge finns denna härliga balkong med fri utsikt över torget och takåsarna i Industrilandskapet. Filtmatta i grå ton på betonggolvet. Inglasad med skjutbara glaspartier från midjehöjd och uppåt.  

Balkong: Balkong i österläge som nås i direkt anslutning till sovrum 1. Fritt läge med fin utsikt. Trallrutor på betonggolvet. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Daniel Johansson
Ägare/Fastighetsmäklare