Såld Smakfullt renoverad 3:a med fungerande eldstad och balkong i söderläge med sjöutsikt!
Kommande försäljning

Pontonjärgatan 15, 4 tr

Nedre Kungsholmen

Smakfullt renoverad 3:a med fungerande eldstad och balkong i söderläge med sjöutsikt!

Sällan till salu! Missa inte chansen att förvärva denna pampiga 3:a på attraktiva Pontonjärgatan. Här bor du på högt läge på våning 4 med hiss och erbjuds ett insynsskyddat läge med lummig vy och bländande sjöutsikt över Riddarfjärden. Hela bostaden renoverades 2015 och har två stycken helkaklade badrum varav ett av dom har tvättpelare och det andra ligger i anslutning till master bedroom. Vardagsrummet är luftigt och erbjuder ett vackert ljusinsläpp, en fungerande eldstad, väl tilltagen takhöjd om 2,95 m samt en vackert bevarad fiskbensparkett på golv. Köket från Kvänum är smakfullt renoverat med exklusiva bänkskivor i granit och köksö med förvaring samt integrerad vinkyl. Master bedroom vetter mot lugn innergård och har har gott om förvaring i klädkammare samt garderober. Föreningen är stabil och mycket välskött samt äger marken. Det finns även en entré som vetter mot Norr Mälarstrand.

Fakta

Adress:
Pontonjärgatan 15, 4 tr
Område:
Nedre Kungsholmen, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
11  /  1301
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
7.47%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1931 Ombyggnadsår 1990
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Balkong:
Balkong med sjöutsikt
Eldstad:
Fungerande Eldstad
Förråd:
Källarförråd + Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Kabel TV & Bredband via Tele2
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

BRF Jaktvarvet nr 4
716416-7616
Ja
Ja

Om föreningen:

Brf Jaktvarvet nr 4 är en äkta förening som består av 13 st lägenheter som innehas med bostadsrätt samt 2 st lokaler. 

Föreningen förvärvade fastigheten 1980 och föreningen äger marken. 

Gemensamhetsutrymmen:

I föreningen finns tvättstuga och cykelförråd. Till varje lägenhet hör ett vindsförråd samt ett källarförråd.

Utförda renoveringar:

2020 - Fasadrenovering
2018 - Radonmätning
2011 - Fjärrvärmeanläggning utbytt, värmekablar i stuprör och hängrännor installerades 
2008 - Maskiner i tvättstugan utbytta samt handikappsanpassning av sidoentré
2007 - Imkanaler tätade
2003 - Byte av badrumstammar samt elstigare
2001 - Byte av köksstammar samt renovering av tak
1990 - Renovering av fönster samt renovering av tvättstuga.

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med en stilren marmorklinker på golv samt vita väggar och en skyddande gallerdörr. I hallen finns det gott om plats för förvaring samt avhängning av ytterkläder och skor. Från hallen nås ett av bostadens två badrum, köket, en rymlig klädkammare samt vardagsrummet. 

Badrum 1:

Det första badrummet renoverades 2015 och har vitt kakel på vägg samt fransk klinker på golv. Badrummet är utrustat med spotlights, en praktisk tvättpelare med torktumlare och tvättmaskin, wc, duschhörna samt tvättställskommod. 

Kök:

Smakfullt kök från Kvänum som renoverades 2015 med en praktisk köksö, grå köksluckor samt exklusiva bänkskivor i granit. Köket är fullt utrustat med integrerad vinkyl, extra bred kyl & frys från Miele, fläkt, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt varmluftsugn med ånga & mikrofunktion. Kökets väggar är målade i en ljus kulör, takhöjden är luftig om 2,95 meter och på golvet ligger en stilren marmorklinker. 

Matrum/ Sovrum:

Luftigt och rymligt matrum som kan nyttjas som sovrum. Här finns många vackra attribut så som fiskbensparkett på golv, takrosett, burspråk samt dubbla infällda skjutdörrar med spröjsat glas. Väggarna har en mönstrad tapet och takhöjden är luftig om 2,95 meter.

Vardagsrum:

Pampigt vardagsrum som rymmer både en större soffgrupp samt matbord om så önskas. Vardagsrummet lockar till många sociala tillställningar och vetter mot innergården samt Riddarfjärdens glittrande vatten. Här finns många vackra attribut så som en fungerande putsad eldstad som är klädd med granit, fiskbensparkett, luftig takhöjd om 2,95 meter, samt stora fönsterpartier. Från vardagsrummet nås bostadens rymliga balkong med sjöutsikt.

Balkong: 

Rymlig balkong i soligt söderläge som vetter mot lugn innergård och härifrån ser du Riddarfjärdens glittrande vatten. Balkongen har gott om plats för ett bord och stolar och här finns även en praktisk bänk i marmor som erbjuder gott om sittyta. På balkongen ligger ett vackert marmorgolv.

Master bedroom:

Välplanerat master bedroom som vetter mot lugn innergård med utsikt över Riddarfjärdens vatten. Sovrummet har en vacker fiskbensparkett på golv, luftig takhöjd om 2,95 meter samt mönstrad tapet. Här finns även gott om förvaring i praktiska garderober samt inbyggda klädkammare. Från master bedroom når du ett av bostadens badrum.

Badrum 2:

Från master bedroom ligger det andra badrummet i en suite med vitt kakel på väggar och fransk klinker på golv. Badrummet renoverades 2015 och är utrustat med duschhörna med glasväggar, wc, spotlights i tak, tvättställskommod med förvaring och spegel ovan.

Närområde:

Välkommen hem till Pontonjärgatan 15. Här bor du med direkt närhet till både natur och stadspuls då du har attraktiva Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens vatten och båtliv rakt ner för gatan. I området finner du även många populära restauranger såsom Rådhusbaren, Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen. Här finns även Grönskande Kronobergsparken, Rålambshovsparken och Pontonjärparken inom kort gångavstånd. Kungsholmstorg har ett rikt utbud av service, restauranger, caféer och shopping. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Goda kommunikationer med innerstadsbussar samt närliggande T-bana Rådhuset. På ett par minuters promenad når du även Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och innerstadsbussar. För dig som gillar träning finns flertalet träningsanläggningar och såklart den trevliga löprundan runt Kungsholmens glittrande vatten.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare