Såld Hemtrevlig City-2:a på central adress intill Strömmen och Folkparken!

Smedjegatan 11

Centralt

Hemtrevlig City-2:a på central adress intill Strömmen och Folkparken!

Till dig som söker en väl omhändertagen och stor 2:a med Strömmen och Folkparken som granne ges nu denna möjlighet. Bostaden som ligger ett stenkast från city och Campus erbjuder ett fräscht badrum, ordentligt sovrum med fönster mot innergården och ett trivsamt vardagsrum som har god plats för både matsalsbord och soffgrupp. Det hemtrevliga köket utrustat med diskmaskin är från 2015 och i gott skick med goda arbetsytor och plats för köksbord intill köksfönstret. Här bor du även med gångavstånd till resecentrum och Norrköping centrum med dess utbud. Den stabila och välskötta föreningen har inkluderat både bredband och den fasta elkostnaden i månadsavgiften. Inom föreningen finns gym, bastu, samlingslokal och övernattningsrum. Föreningen installerade solceller 2019 vilket bidrar till lägre elkostnader och hyr ut lokaler till Norrköpings kommun vilket bidrar till en god ekonomi i föreningen. Möjlighet till fast parkeringsplats finns. Välkommen!

Fakta

Adress:
Smedjegatan 11
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
39  /  1102
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.24%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1945
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Eldstad:
Öppen spis, (ej i bruk).
Förråd:
Vindsförråd och källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber via Telenor (Bredband 100 mbit och grundutbud för kabel-tv ingår i månadsavgiften)
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, fast avgift el, bredband och kabel-tv
Ej inkluderat i avgift:
Hushållsel och hemförsäkring
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
475 kr
Överlåtelseavgift:
1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2016-04-07
E
131 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 400 kr/år
1 200 kr/år
3 600 kr/år
Enligt säljarens uppgifter. Driftkostnader är inviduella och kan variera från person till person.

Förening

Brf Musköten i Norrköping
716402-5830
Ja

Om föreningen

Brf Musköten består av 67 lägenheter och 1 lokal fördelat på 3 byggnader med adresserna Plankgatan 8, 10, 12, 14 och Smedjegatan 11-13 och 15-17 samt 1 lokal där det idag bedrivs en förskola vid namn Musköten.

Föreningen arrenderar Marielund 1:5 av kommunen där 36 st parkeringsplatser finns. Separat kö tillämpas till dessa. Annars tillämpas boendeparkering, ca 250 kr/mån.

Inom föreningen finns cykelrum, två tvättstugor, gym, bastu och hobbyrum. Det finns dessutom en festlokal och ett övernattningsrum att hyra.

Inom föreningen har de traditionsenliga gemensamhetsdagar med vår och höststädning.

Reparationer och underhåll:
- 1985-1989 utfördes ett stambyte.
- 1998 renoverades taken, fasaden och balkongerna.
- 2009 utfördes en relining.
- 2013 renoverades fönstren.
- 2017 byttes hissarna och införande av gemensam el
- 2019 installerades solceller

Tv och bredband
Via Telenor

För mer information, vänligen läs årsredovisningen alternativt besök föreningens hemsida http://www.muskoten.se.

Beskrivning

Entréhall
Rymlig hall med god plats för avhängning av ytterkläder och skor. Fondvägg i trevligt blommotiv och slitstarkt parkettgolv. Här finns även plats för övrigt möblemang med byrå eller garderob. 

Badrum
Badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på golv. Utrustning i from av wc, handfat i komod, duschhörna med svängbara glasdörrar, handdukstork och spegelskåp med belysning. 

Vardagsrum
Socialt och rymligt vardagsrum med god plats för både soffgrupp och matsalsbord. Stort fönster intill utgången till balkongen. Ljust "Holländskt" fiskbensparkett och vitmålade väggar. Den öppna spisen bidrar som en fin detalj. Marmordetaljer vid fönster och den öppna spisen bidrar till att ge rummet något alldeles extra. 

Balkong 
Balkong som vetter i sydöstläge. Utsikt mot det fina kvarteret. En kaffe i morgonsolen med forsande Motala ström ett stenkast ifrån. 

Klädkammare
Praktisk klädkammare som rymmer det mesta. Klädkammaren ger bostaden den där sista praktiska pusselbiten som oftast annars saknas. 

Sovrum
Väl tilltaget sovrum med god plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Sovrummet erbjuder gråmålade väggar med fondvägg i fint mönster, ljust trägolv och fönster mot föreningens innergård. 

Kök
Hemtrevligt arbetskök med över- och underskåp i vitt utförande. Utrustning i from av kyl/frys, inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin och fläktkåpa. Stänkskydd i vitt kakel och svart arbetsbänk i trä. Vitmålade väggar och ljust parkettgolv. Fönster mot föreningens innergård. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare