Såld Smakfullt renoverad sekelskiftes 2:a med kakelugnar samt balkong
Kommande försäljning

Fleminggatan 21A, 3 tr

Kungsholmen

Smakfullt renoverad sekelskiftes 2:a med kakelugnar samt balkong

På högt läge i tyst gårdshus finner vi denna rymliga sekelskiftes 2:a med stor balkong, kakelugnar och vackra originaldetaljer. Bostaden är genomgående och smakfullt renoverad med ett stilrent fullt utrustat kök med integrerade vitvaror och bänkskivor i exklusiv Carrara marmor. Här finns även ett rymligt sovrum med kakelugn som vetter mot lugn innergård. Vardagsrummet har även det kakelugn och här finns plats för både soffgrupp samt större matbord. Badrummet är fräscht renoverat i stilrena färgval. Här bor du på perfekt läge kring Kungsholms torg i en stabil och välskött förening med god ekonomi.

Fakta

Adress:
Fleminggatan 21A, 3 tr
Område:
Kungsholmen, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
07631-02-01-GÅ33  /  1303
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.027019900
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1906
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Direkt el
Ventilation:
Självdrag
Balkong:
Balkong
Eldstad:
2 st kakelugnar
Förråd:
Källarförråd om cirka 10 kvm
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Vatten, Kabel-TV, Bredband
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
525 kr
Överlåtelseavgift:
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Ej utförd

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
6 000 kr/år
3 360 kr/år
9 360 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Åkermannen 34
769613-4332
Ja
Nej

Om föreningen:

Brf Åkermannen 34 är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 33 st lägenheter varav 32 st innehas med bostadsrätt och 1 med hyresrätt vilket utgör en dold tillgång för föreningen. I föreningen finns även 3 st hyresrättslokaler.

Föreningen förvärvade fastigheten 2005 och äger marken.

Adresser i föreningen: Fleminggatan 21, Fleminggatan 21A

Gemensamma utrymmen:

I föreningen så finns det barnvagnsrum, en gemensam gård med cykelparkering, grill och utemöbler. Den gemensamma tvättstugan nås via källaren och här finns 2 st tvättmaskiner, torktumlare och torkrum.

Utförda renoveringar:

2008 - Hissrenovering, ny tvättstuga, Takrenovering, Stambyte i gathuset

2011 - Renovering av innergård, Ventilationskontroll

2016 - Målning och renovering av fönster i gathuset, Renovering av takbryggor och räcken

2017 - Installerat ny varmvattenberedare, Spolning av avloppsledningar i gathuset, Takbesiktning, OVK

2019 - Stamspolning, Utbyte av delar i hiss

2020 - Delar i hiss utbytta, Golvrenovering i gårdshusets källare

2021 - Takarbeten, Rivning av imkanal och omputsning fasad, Reparation av varmvattenberedare, brandtätning i källaren mellan brandceller

2021/2022 - Tak till cykelställ, murarbeten i källaren

Kommande renoveringar:

Föreningen kan komma att installera fjärrvärme om medlemmarna röstar ja till det. Frågan utreds av en VVS konsult och efter det ska offerter tas in som underlag för föreningen att ta beslut kring.

 

 

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med luftig takhöjd och goda avhängningsmöjligheter i anslutande klädkammare. Hallens väggar är målade i en ljus kulör och på golvet ligger ett vackert vitpigmenterat furugolv. Vidare in i hallen finns ett vackert serveringssskåp i original som erbjuder gott om förvaring. 

Badrum:

Stilrent badrum med vitt kakel på vägg och hexagonformad marmorklinker på golv. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegelskåp samt dusch med vikbar glasvägg.

Kök:

Smakfullt renoverat kök med exklusiva bänkskivor i Carrara marmor, grå köksluckor samt luftig takhöjd. Köket är fullt utrustat med integrerade vitvaror så som spis, ugn, diskmaskin och kyl & frys. Här finns även en mysig platsbyggd bänk vid fönsterpartiet. 

Vardagsrum:

Socialt och luftigt vardagsrum med gott om plats för trevliga tillställningar och middagar. Här finns plats för soffgrupp och ett rejält matbord. Vardagsrummet pryds av en vacker fungerande kakelugn, luftig takhöjd, vackra trägolv och höga golvsocklar.

Balkong:

Stor och mysig balkong som vetter mot lugnt läge mot föreningens innergård. Balkongen vetter mot norr och har lite sol på morgonen under sommartid. 

Sovrum:

Ljust och harmoniskt sovrum som är beläget mot lugn och grönskande innergård med utsikt över Rådhuset. Sovrummet rymmer en dubbelsäng med nattduksbord. Mycket goda förvaringsmöjligheter i anslutande walk in closet med platsbyggd förvaring. Önskar du även mer förvaring så finns det ytterligare plats att ställa dit fler garderober. Sovrummet har en luftig takhöjd, vackra originalgolv, kakelugn, höga golvsocklar samt stora fönsterpartier med djup fönsternisch.

Närområde:

Välkommen hem till Fleminggatan 21A. Här bor du på trevligt läge intill Kungsholms torg med vackra promenadstråk längs med vattnet vid Norr Mälarstrand. Du har även Fridhemsplan med all tänkbar service och oslagbara kommunikationer i direkt närhet. Här finns ett brett utbud av restauranger, caféer, matbutiker, shopping och gym. Från Rådhuset går tunnelbanans blå linje och Fridhemsplan har även grön linje samt flertalet linjebussar. 1:ans buss stannar utanför porten, T-centralen med Arlanda Express finns en kort promenad bort. För dig som gillar träning så har du flertalet gym i närheten med bland annat SATS, Nordic Wellness.

 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare