Såld Välplanerad gavel 3:a med balkong
Kommande försäljning

Nina Einhorns gata 4

Hagastaden/Vasastan

Välplanerad gavel 3:a med balkong

Välkommen hem till denna välplanerade ljusa gavel 3:a med balkong i attraktiva Hagastaden!
Här bor du i en modern bostad som erbjuder allt man kan önska sig i form av öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum, ljusa och fräscha materialval samt alla tänkbara bekvämligheter. Balkongen vetter mot sydväst och erbjuder sol under dagen. Stilrent fullt utrustat kök i modernt utförande med gott om förvaring. Vidare disponerar bostaden två sovrum som ligger vägg i vägg. Badrummet är rymligt med klinkergolv & vita kaklade väggar samt torktumlare och tvättmaskin. Lägenheten som är disponerad på 66 kvm är ypperligt planerad med avhängningsyta i hall & flera garderober som erbjuder bra med förvaring. Stabil och välskött förening med hiss, barnvagnsrum och garage i huset.

Fakta

Adress:
Nina Einhorns gata 4
Område:
Hagastaden/Vasastan, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
120102  /  1102
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.477200
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Vatten och värme. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 88 kr för bredband och tv (basutbud)
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
525 kr
Överlåtelseavgift:
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2020-11-30
85 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
5 400 kr/år
2 400 kr/år
7 800 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Utveckla
769633-0294
Ja
Nej

Allmänt om föreningen:

Brf Utveckla är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 77 st lägenheter varav samtliga lägenheter upplåtes med bostadsrätt. Det finns även två hyresrättslokaler. Föreningen köpte fastigheten 2018 och äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum. Delat ägande godkänds med en minsta ägarandel om 10%. Juridisk person godkänns ej.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en innergård med bland annat utemöbler, sandlåda och cykelställ.

Fastighetsbeteckning:
Kromosomen 2

Renoveringar:

Då fastigheten är nybyggd 2017-2018 är inga renoveringar utförda/planerade.

Övriga byggnader/utrymmen: 
Cykel- och barnvagnsrum.

Parkering:
Garaget är beläget under gården och är i två plan samt delas mellan fyra fastighetsägare i kvarteret. Kompletterande platser kommer att finnas i angränsande kommunalt garage som ska byggas. Till föreningen hör ett 20-tal garageplatser. Garageplatser till el-bil kan hyras till en kostnad om 2650kr/mån. De vanliga garageplatserna kan hyras till en kostnad om 2150kr/mån. För närvarande är det kö-tid för garageplatserna. För frågor eller tecknande av garageplats kontakta Eva Rosén på Fastum, [email protected], 018-56 32 20.

Beskrivning

Hall:

Rymlig hall med parkettgolv, spotlights i tak, målade väggar samt goda avhängningsmöjligheter. Här finns även en praktisk skjutdörrsgarderob som erbjuder gott om förvaring.

Master bedroom:

Stort sovrum med parkettgolv och målade väggar. Här finns gott om plats för en dubbelsäng samt även utrymme för en arbetsplats om så önskas intill det lilla fönstret mot balkongen. Sovrummets platsbyggda garderober erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. 

Sovrum 2: 

Det andra sovrummet har även det parkettgolv och målade ljusa väggar samt gott om förvaring i en platsbyggd garderob. 

Badrum:

Fräscht badrum med grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt kakel. Badrummet är utrustat med handfat, WC, Duschhörna samt infällda spotlights i tak. Komfortfärme (elburen) samt tvätt- och torktumlare. Här finns även gott om utrymme för tex skötbord.

Kök/ Vardagsrum:

Stort kök med en social öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns flertalet fönsterpartier i två väderstreck vilket skapar ett ljust och härligt rum. Här ryms både en stor matplats och soffgrupp. Köket har vita köksluckor och vitt kakel ovanför bänkskivan i laminat. Köket har full maskinell utrustning med varmluftsugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn samt integrerad kyl/frys. Mycket goda förvaringsutrymmen samt avställningsytor. Från vardagsrumsdelen når du även den mysiga balkongen.

Balkong:

Mysig balkong i sydvästläge som erbjuder sol under dagen. Här finns plats för en mindre loungegrupp.

Om området:

Välkommen hem till attraktiva Hagastaden som förenar storstadspuls med avkoppling i lugna omgivningar som grönskande Hagaparken. En spännande stadsdel under uppbyggnad och utveckling! Norra Stationsparken kommer löpa tvärs genom Hagastaden, och riktas åt två håll med Pampas Marina och Karlberg åt det ena hållet och Hagaparken med Brunnsviken åt det andra. I parken kommer det finnas plats för lek, ett samlingstorg inramat av trädrader, planteringar, serveringar, marknader och mindre evenemang. Här finns affärer med stort utbud så som Hemköp, Willys, Coop, och Systembolaget. Både Sats, Friskis & Svettis, och Boost Health Club ligger några minuter bort samt caféer och bageri i närheten. Pulsen på Odenplan och S:t Eriksplan nås med ca 10 minuters promenad. Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, bara några minuter från Hagastaden. Flertalet busslinjer går genom området. I Hagastaden tillkommer också den nya gula tunnelbanelinjen som kommer gå mellan Odenplan och Arenastaden. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare