Header image
Såld Väldisponerad sekelskiftes 2:a med balkong i stabil förening

Fleminggatan 58, 3 tr

Kungsholmen

Väldisponerad sekelskiftes 2:a med balkong i stabil förening

På våning 3 med hiss finner vi denna rymliga sekelskiftes 2:a med stor balkong, luftig takhöjd, pardörrar och vackra originaldetaljer. Bostaden erbjuder en genomgående planlösning som ger ett trevligt naturligt ljusflöde. Planlösningen är väldisponerad med rymliga ytor och skulle kunna byggas om till en 3:a (se förslag på alternativ planskiss). Här finns även ett rymligt sovrum som vetter mot lugn innergård. Vardagsrummet ligger även det mot innergården och här finns plats för både soffgrupp samt ett större matbord. Köket är fullt utrustat med och rymmer ett matbord med plats för fyra stolar. Badrummet har egen tvättmaskin som ingår i köpet. Här bor du på perfekt läge i vacker fastighet anno 1890 i en stabil och välskött förening med god ekonomi. Välkommen att boka in dig på visning!

Fakta

Adress:
Fleminggatan 58, 3 tr
Område:
Kungsholmen, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
012  /  1302
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
6.5818%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1890
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Obligatorisk avgift tillkommer med 89 kr/mån för bredband, obligatorisk avgift tillkommer med 70 kr/mån för kabel tv.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Obligatorisk avgift tillkommer med 89 kr/mån för bredband, obligatorisk avgift tillkommer med 70 kr/mån för kabel tv
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

BRF Fleminggatan 58
769604-8631
Ja
Nej

Om föreningen:

Brf Fleminggatan 58 är en välskött förening med stabil ekonomi. Föreningen omfattar 18 st lägenheter, varav samtliga upplåtes med bostadsrätt. Föreningen innehar även två lokaler med hyresrätt som inbringar intäkt. Huset är byggt 1890 och genomgick en större ombyggnation 1975.

Ekonomi:
Föreningen stark och god ekonomi med en belåningsgrad om 3.138 kr/kvm.

Genomförda underhåll:
1975 - Stambyte i både kök/badrum
1975 - Byte av elstigare
2001 - Fönsterrenovering
2007 - Tvättstuga
2007 - Taket har renoverats
2007 - Fasaden har renoverats
2008 - Stamspolning.
2010 - Ny plattsättning och belysning på innergården.
2012 - Fiber har dragits in till huset
2012 - Interiör i hiss
2015 - Fönsterrenovering
2015 - Ny värmepanna
2016 - Målning av tak
2017 - Säkerhetsdörrar installerades
2018 - Renovering av trapphus
2020 - Isolering av vind
2020 - Spolning av stammar
2021 - Renovering och målning av delar av fasaden mot gatan

Relining/Stambyte sker i april 2023


Gemensamma utrymmen:
- Innergården är nyligen iordninggjord och under sommarmånaderna grönskar fruktträden och en mysig hängmatta samt flera utegrupper bjuder in till umgänge.
- Till lägenheten hör ett källarförråd
- Tvättstuga finns att tillgå

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med luftig takhöjd, ljusa väggar samt vitmålade trägolv. Vidare in i hallen finns gott om förvaring i en rymlig klädkammare samt i garderober.

Vardagsrum:

Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för både en soffgrupp samt större matbord. Vardagsrummet vetter mot föreningens innergård och har två stora fönsterpartier samt glasade pardörrar som tar dig till bostadens balkong. Rummet präglas av en luftig takhöjd, takrosett och vackra pardörrar. På golvet ligger ett trägolv och väggarna är målade i en ljus kulör.

Balkong:

Stor balkong med morgonsol som vetter mot föreningens innergård. Balkongen nås via vardagsrummets glasade pardörrar.

Sovrum:

Rymligt och rogivande sovrum som vetter mot föreningens lugna innergård. Sovrummet har plats för en dubbelsäng samt här finns även gott om möjlighet att ställa dit fler garderober om så önskas. Väggarna är målade i en ljus kulör och på golvet ligger ett vitmålat trägolv. Här finns charmiga attribut som stora fönsterpartier, luftig takhöjd och pampiga pardörrar.

Kök:

Ljust och trevligt kök med diskmaskin, spis & ugn, kyl & frys samt fläkt. Köket har en luftig takhöjd med infällda spotlights , på golvet ligger ett vitmålat trägolv samt väggarna är målade i en ljus kulör. Här finns även plats för ett matbord med fyra stolar.

Badrum:

Badrum med våtrumsmatta på golv och väggar. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, wc, spegel samt tvättmaskin. 

 

Närområde:

Välkommen hem till Fleminggatan som är belägen på centralt läge mitt på Kungsholmen. Här bor du i vackert sekelskifteshus anno 1890. På några minuters promenad når du vackra promenadstråk längs med vattnet vid glittrande Norr Mälarstrand och Kungsholms Strand. Du har även Fridhemsplan med all tänkbar service med Coop daglivs, ICA butiker, Willys, Västermalmsgallerian och oslagbara kommunikationer i direkt närhet. Här finns ett brett utbud av restauranger, caféer, matbutiker, shopping och gym. På 5 minuters promenad så når du även Birkastan med dess trevliga utbud av caféer och restauranger.

Vid Fridhemsplan finns samtliga T-bane linjer samt flertalet linjebussar. T-centralen med Arlanda Express finns en kort promenad bort. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare