Såld Smakfullt renoverad sekelskiftes 3:a med balkong!

Kungsholmsgatan 20, 3 tr

Kungsholmen

Smakfullt renoverad sekelskiftes 3:a med balkong!

Missa inte chansen att förvärva denna påkostade sekelskiftes 3:a i absolut toppskick. Bostaden ligger högt belägen på våning 3 med hiss och här finner du vackra sekelskiftesattribut med en luftig takhöjd om ca 3,30 meter vilket ger ordentlig rymd. Rummen ligger i fil och samtliga rum vetter mot föreningens lugna innergård. Här samspelar karaktäristiska vackra originaldetaljer från sent 1880-tal med fiskbensparkett och höga golvsocklar. Nuvarande ägare har gjort en smakfull renovering med ett modernt kök med vackra bänkskivor i italiensk marmor och vitvaror från SMEG. Bostaden erbjuder ett nyrenoverat badrum i exklusiv Carraramarmor med en specialdesignad kommod i poppelträ och sten samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här bor du på attraktiv Kungsholmsadress med ett stort utbud av trevliga restauranger och caféer. Riddarfjärdens glittrande vatten når du på några minuters promenad samt t-bana och matbutiker. Stabil och välskött äkta förening som äger marken samt har god ekonomi.

Fakta

Adress:
Kungsholmsgatan 20, 3 tr
Område:
Kungsholmen, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
0151  /  1303
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
3.34587%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1899
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Förråd:
Vindsförråd
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud) + 93 kr/mån för balkongtillägg
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
525 kr
Överlåtelseavgift:
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2019-09-17
150 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
3 600 kr/år
2 400 kr/år
6 000 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Pagen 2
7696045843
Ja
Nej

Om föreningen:

Brf Pagen 2, Org.nummer: 769604-5843

Föreningen äger marken?: Ja

Äkta/oäkta förening?: Äkta förening

Antal lägenheter: 23 st

Antal lokaler: 2 st

Utförda renoveringar:

2021-2022 Värmen justerats i samtliga lägenheter
2018 Radonmätning.
2016 Ny takplåt.
2014 Stamspolning utförd.
1995 Byte stammar, el-stigare, fönster mm.
1991 Byggnaderna pålade och grundförstärkta.
1990 Vindslägenhet inredd.

Kommande renoveringar:
Entré och hiss 

Parkering:

Föreningen innehar inga egna parkeringsplatser. I området råder boendeparkering på gatan och kan ansökas via Stockholms stad (www.stockholm.se/boendep) för den som är mantalsskriven i stadsdelen, ansökningskostnad 300 kr. Boendeparkering kostar 1100 kr/mån alternativt 75 kr/dygn.

Tillåts juridisk person?: Nej

Tillåts delat ägande?: Ja

Allmänt om föreningen:

Fastigheten bebyggdes 1889 och föreningen förvärvade fastigheten 2005. Föreningen består av 23 st lägenheter och två lokaler. Lokalerna är hyresrätter och ger mycket goda intäkter till föreningen ca 987 280 kr.

Föreningen är äkta och äger marken.

Föreningen har lån om ca 16 800 000 kr vilket ger en skuldsättningsgrad om ca 9328 kr/kvm. Föreningen har en kassa om ca 1 776 877 kr.

Gemensamhetsutrymmen:

Till medlemmarnas förfogande finns ett barnvagnsförråd, cykelförvaring i källare samt en gemensam innergård med utemöbler. Den gemensamma tvättstugan finns i källaren.

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med en platsbyggd hatthylla som erbjuder avhängning av ytterkläder. Det finns också plats för skohylla, förvaringsbänk eller hallmöbel. Längre in finns en inbyggd nätt klädkammare som erbjuder ytterligare förvaring. På golvet ligger en vacker fiskbensparkett och här finns även höga golvsocklar samt en pampig takhöjd.

Sovrum 1:

Bostadens första sovrum är skönt svalt och inbjudande, med vita väggar, höga golvsocklar, fiskbensparkett och ett stort fönster mot den lugna innergården. Här ryms en dubbelsäng och sängbord samtidigt som du har förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob.

Sovrum 2:

Det andra sovrummet har en praktisk loftsäng vilket gör det perfekt som ett barnrum för syskon att dela, eller som uppdelad sovdel och lekhörna. Du kan även nyttja detta som kontor med gästsäng på loftet eller förvaring. Sovrummet har vita väggar, höga golvsocklar samt en fiskbensparkett på golv.

Vardagsrum/ Kök:

Köket och vardagsrummet ligger i en social öppen planlösning tillsammans med balkongen, vilket skapar en härlig yta för sociala sammanhang. Köksinredningen består av vita, matta luckor som går väl ihop med exklusiva bänkskivor i sten “Arabescato Corchia”. Ett lyxigt kök med kvalitativa vitvaror såsom en spishäll och ugn från SMEG, samt en integrerad kyl, frys och diskmaskin. Ytan binds samman av en vacker fiskbensparkett, höga golvsocklar, takrosett och en imponerande takhöjd.

Balkong:

Balkongen vetter mot föreningens lugna innergård och har en mysig atmosfär då du blickar ut över ett grönskande träd. Här finns plats för utemöblemang, planteringar och här kan du avnjuta morgonkaffet då balkongen erbjuder morgonsol.

Badrum:

Smakfullt renoverat badrum i vacker Carraramarmor på golv samt väggar. Här finns även en egendesignad exklusiv badrumskommod som har av luckor i poppelträ samt en bänkskiva i sten “Corchia Ventino Calicatta". Badrummet är smart planerat med en rymlig dusch med vikbara duschväggar i glas, en vägghängd WC, samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och installerad golvvärme.

Välkommen hem till Kungsholmsgatan 20. Här bor du på trevligt läge intill Kungsholms torg med vackra promenadstråk längs med vattnet vid Norr Mälarstrand. Du har även Fridhemsplan med all tänkbar service och oslagbara kommunikationer i direkt närhet. Här finns ett brett utbud av restauranger, caféer, matbutiker, shopping och gym. Från Rådhuset går tunnelbanans blå linje och Fridhemsplan har även grön linje samt flertalet linjebussar. 1:ans buss stannar utanför porten, T-centralen med Arlanda Express finns en kort promenad bort. För dig som gillar träning så har du flertalet gym i närheten med bland annat SATS, Nordic Wellness.

 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare