Header image
Properties & Partners PENTHOUSE HÖGST UPP MED 50 KVM ALTAN OCH MAGISKT FRI 180 GRADERS SJÖUTSIKT!

Tollareslingan 20

Tollare Nacka

PENTHOUSE HÖGST UPP MED 50 KVM ALTAN OCH MAGISKT FRI 180 GRADERS SJÖUTSIKT!

Välkommen till ett av Tollares absolut bästa lägen! Högst upp i huset ligger en unik lägenhet med terrass på 50 kvm med helt fritt söderläge mot havet. Terrassen i två väderstreck badar i sol från morgon till solnedgång och här kan man njuta av en privat oas helt utan insyn.

Förhandsvisningar sker mellan den 23-29/6. Flexibelt tillträde. Kontakta Mäklaren för visning.

Lägenheten har mycket hög kvalité på materialval i en fastighet som är byggd 2021.
Vardagsrummet och det öppna köket har stora fönsterpartier i tre väderstreck som har helt fritt läge mot havet. Härligt stilrent kök med fullständig maskinell utrustning av hög standard med bl a fina stenskivor, kaklat över alla köksbänkar samt gott om både förvaring och arbetsytor. Två utmärkta sovrum med stora fönster och gott om garderober. Ett rymligt helkaklat badrum med grå klinkers och golvvärme, vitt kakel, inglasad dusch samt egen tvättstugeavdelning.

Genomgående vackert parkettgolv i vardagsrum, kök, sovrum samt hall. Gott om förvaring med ett flertal garderober och ett stort källarförråd i huset. Den stora terrassen med återvunnet trä som trall kan man komma ut till från både köket och vardagsrummet och här har man flera uteplatser med ett stort eget förråd samt plats för växthus. Bygglov finns för att glasa in en del av terrassen.

Äkta BRF som äger marken och har en stabil ekonomi, se årsredovisning. I huset finns det garage (kan vara kö) och cykelförråd samt barnvagnsrum. Tar man hissen till nedre plan så kommer man ut ett stenkast från vattnet där man promenera längst strandpromenaden eller varför inte besöka populära restaurangen Bruket eller ta glass hos Kennys Gelato, svenska mästaren i glass. Den finns även en småbåtshamn i området där man kan få båtplats ca 100 meter från huset. Via strandpromenaden kan man gå till underbara restaurangen The Old Smokehouse eller till härliga Boobadet och Baggensfjärden.
I närheten av huset finns flera platser för barn att leka på eller varför inte nyttja områdets olika bollplaner för fotboll och basket. I området finns även närhet till till förskola samt skola.

Området har mycket goda kommunikationer med motorvägsbussen som tar dig till stan på under 20 minuter eller varför inte ta båten hem från stan på fredag eftermiddag med SL-kortet. Det går även att hoppa på skärgårdsbåtar vid närliggande brygga åt båda hållen.

Här bor man med livskvalité med bästa utsikt mot Stockholms skärgård. Närmaste granne med underbara naturområden och här man kan njuta av långa strandpromenader, naturbad, klippbad samt badbrygga. Området har även bekvämligheter som cafè, närbutik, frisör och populära restauranger. Varmt välkommen till en av Tollares bästa bostäder!

Fakta

Adress:
Tollareslingan 20
Område:
Tollare Nacka , Saltsjö-Boo
Kommun:
Nacka
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.008179%%
Andelstal avgift:
0.008179%%
Byggnadsår:
2021
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Stor altan på ca 50 kvm
Förråd:
Källarförråd rymligt
Inkluderat i avgift:
Värme, kallvatten, förråd
Ej inkluderat i avgift:
Tele2. Obligatorisk avgift om 195kr/månad
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Som nytt
Huvudsakligt vädersträck:
öst, söder och väst.

Ekonomi

Pantsatt:
Ja

Energideklaration

Utförd
2021-02-24
C
67 kWh/m²/år

Förening

BRF Tollare Terrass
769634-0277
Ja
Nej

BRF Tollare Terrass

Föreningen äger fastigheten Tollare 1:140 i Nacka kommun. Föreningen består av 124 bostadsrätter i fem flerfamiljshus. Den totala boarean (BOA) är ca 10 270 kvm. Föreningen har 107 garageplatser med möjlighet till laddning samt två bilpoolsplatser. Föreningen är en äkta BRF som äger marken.

Föreningen har stabil ekonomi, se årsredovisning 2023. Eftersom fastigheterna är byggda 2020 så är det mesta att betrakta som helt nytt och inga större renoveringar skall behöva utföras på fastigheterna de närmaste åren. Föreningen har även fortsatt garanti på fastigheterna och eventuella fel åtgärdas av Bonava som är byggherre, se årsredovisning.

I föreningen finns även cykelförråd, barnvagnsrum och lägenheten har även ett tillhörande rymligt källarförråd. Parkering finns i huset, gästparkering samt bilpool Elbilio.

OVK är genomförd och godkänd. Föreningen har fiberavtal med Tele 2 som kostar 195 kr/mån för medlemmarna.

Beskrivning

Terrass

Underbar takterrass om 50 kvm med magisk utsikt över omgivande natur och hav. Direkt söderläge med sol från morgon till sen kväll. Terrassen har utgång från både kök och vardagsrum. Fin trätrall av återvunnet trä på hela terrassen.

Mycket goda planteringsmöjligheter samt utrymme för ett platsbyggt växthus. Stort förrådsutrymme med tak som rymmer trädgårdsredskap, dynor m m. Terrassens L-formade layout möjliggör olika typer av möblemang för social samvaro. Skiljevägg mot närmast angränsande granne skapar avskildhet och en helt privat känsla. Den bortre delen av terrassen vid vardagsrummet är utformad som en egen balkong och det finns bygglov för att glasa in den delen för den som önskar.

Vardagsrum

Underbart hörnvardagsrum där ljuset flödar in från stora fönsterpartier i tre väderstreck och två utgångar till den stora terrassen. Vardagsrummet fångar ljuset i allra bästa läge från tidig morgon i öst till sen kväll i västläge.

Alla fönster i vardagsrummet har fri utsikt mot havet (högt över alla andra) och ingen insyn från grannar.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar optimala förutsättningar för sociala sammanhang och olika typer av möbleringar. Fin kontakt med intilliggande takterrass.

 

Kök

Stilrent kök från Marbodal med rostfria vitvaror från Electrolux. Ägaren har uppgraderat köket från standard med högre kvalité på vitvaror och fina detaljer i inredningen. Det finns även två inbyggda extra arbetsytor av samma stenbänkskiva med extra hyllplan. Ljust kök med vita luckor, kakel ovanför den vackra stenskivan (kompositsten) samt installationer i borstat stål. Gott om förvaringsmöjligheter och plats för mycket stort köksbord med utsikt mot anslutande terrass och vatten via generösa fönsterpartier. Infällda dimbara spotlights i tak samt dimbara lampor över matbord.

Öppen planlösning från kök/matplats mot vardagsrummet. De två rummen har fönster i tre väderstreck med magisk fri utsikt mot Lännerstasundet.

Sovrum 1

Stort huvudsovrum om ca 13 kvm med gott om förvaring genom platsbyggd garderob med skjutdörrar och fint ljusinsläpp från två stora fönster där man ser både havet och omgivande natur. Väggar målade i neutrala färger och stavparkett.

Sovrum 2

Rymligt sovrum/arbetsrum om 7 kvm med garderob och plats för upp till 140-säng. Dubbelfönster med fint ljusinsläpp. Parkettgolv.

Badrum

Rymligt badrum med tvättmaskin, torktumlare samt tvättbänk med gott om förvaring. Praktisk dusch med två glasdörrar. Stilrent med helkaklade vita väggar och vackert ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Nytt större handfat med vägghängd kommod samt badrumsskåp. Handdukstork, golvvärme och dimbara spotlights i tak.

Entréhall

Välkomnande hall där man ser havet direkt från entrédörren. Samma genomgående fina parkett som i hela lägenheten. Gott om förvaring i garderober och klädavhängning.

Tollare

Tollare är en skärgårdsidyll som har allt praktiskt som önskas för en bekväm vardag. Här bor man granne med naturen och havet. I området finns även en massa rekreation, fina naturskogar med promenadstigar som passar perfekt för en liten joggingtur när andan faller på.

Den finns även en småbåtshamn i området där man kan få båtplats ca 100 meter från huset. Via strandpromenaden kan man gå till underbara restaurangen The Old Smokehouse eller till härliga Boobadet och Baggensfjärden. I närheten av huset finns flera platser för barn att leka på eller varför inte nyttja områdets olika bollplaner för fotboll och basket. I området finns närhet till förskola samt skola. Området har mycket goda kommunikationer med motorvägsbussen som tar dig till stan på under 20 minuter eller varför inte ta båten hem från stan på fredag eftermiddag med SL-kortet. Det går även att hoppa på skärgårdsbåtar vid närliggande brygga åt båda hållen. Här bor man med livskvalité med bästa utsikt mot Stockholms skärgård. Närmaste granne med underbara naturområden och där man kan njuta av långa strandpromenader, naturbad, klippbad samt badbrygga. Området har även bekvämligheter som cafè, frisör, närbutik och populära restauranger.

 

 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Tollareslingan 20

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Tollareslingan 20

Ansvarig fastighetsmäklare

Göran Pagrot
Fastighetsmäklare